Rekrytering av en Filialchef till Infjärdens Värme AB

Rekrytering av en Filialchef till Infjärdens Värme AB

IVAB (Infjärdens Värme AB) är ett installations- och serviceföretag inom rörbranschen som befinner sig i en expanderingsfas och söker nu en filialchef till deras etablering i Umeå, Holmsund. Tjänsten innebär frihet under ansvar och du kommer ha stort inflytande på verksamheten i stort.

"Du kommer ha ett omväxlande och stimulerande arbete där du kommer märka att ingen dag är den andra lik" - Så beskriver IVABs VD Erik Nilsson tjänsten.

Låter detta intressant? Läs vidare för mer information om denna spännande tjänst hos Infjärdens Värme AB. Sök direkt då det sker löpande urval.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för IVABs räkning en Filialchef. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos IVAB.

IVAB i Umeå är i dagsläget femton personer utspritt på tolv montörer och tre tjänstemän. Filialen i Holmsund är en av nio andra filialer runt om i Sverige. Man har en god sammanhållning på filialen och satsar nu på att expandera på entreprenadsidan. Det är här du kommer in och blir en viktig pusselbit i expanderingen.

IVABs verksamhet är indelad i fem områden: VVS, Industri, Verkstad, Sprinkler och Energi. Inom områdena VVS, Industri, Sprinkler och Energi utför IVAB allt från stora totalentreprenader och ROT-arbeten (renovering, ombyggnad, tillbyggnad) till mindre underentreprenader och servicearbeten. Området Verkstad består av en stor mekanisk verkstad i Piteå med utrustning och kompetens för att tillverka varierande produkter i alla förekommande material.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och IVABs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ha det övergripande ansvaret på filialen och samarbeta med övriga kollegor på plats. Du kommer också ha ett nära samarbete med övriga filialchefer vid eventuella behov och det uppmuntras starkt med kommunikation mellan filialerna. Dina arbetstider är 7-16 med möjlighet till flexibilitet.

Detta kommer din roll som filialchef innefatta:
  • Budget- och resultatansvar
  • Projektledning
  • Ansvar för personal och rekrytering
  • Ansvar för förfrågningar, anbud och att upprätta kontrakt
  • Avtalskunder och deras kontrakt.
Du erbjuds även förmåner såsom:
  • Förmånsbil
  • Tjänstepension
  • Bonussystem
  • Friskvårdsbidrag
Vi söker dig som

Har erfarenhet inom VVS-branschen, kanske har du drivit eget företag eller varit projektledare inom VVS och har ett driv om att få mer ansvar. Är du VVS-ingenjör/Tekniker är det meriterande för tjänsten.

Som person ser vi att du är strukturerad och har förmågan att planera och prioritera i dina arbeten. Vi tror också att du är initiativtagande och när du väl sätter igång aktiviteter så ser du till att dem blir ordentligt utförda. Du är också tydlig i din kommunikation gentemot övrig personal. Slutligen tror vi också att du är en social person som gillar att ha med människor att göra.

START: Enligt ö.k
OMFATTNING: Heltid, direktrekrytering
STAD: Umeå (Holmsund)
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Pontus Carlsson, 070 740 00 44

Sök tjänsten genom att klicka på "Ansök" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Infjärdens Värme AB är ett familjeägt rikstäckande installations- och serviceföretag inom rörbranschen. Vi levererar lösningar inom VVS, Industri, Verkstad, Sprinkler och Energi. Vi utför såväl totalentreprenader med uppdragsgivare inom industrin såsom mindre installationer till privatpersoner. Vi har även butiksförsäljning och är medlem i Comfort-kedjan och erbjuder därigenom ett stort sortiment gällande badrumsinredningar och andra badrumsartiklar.

IVAB-koncernen består i dagsläget av huvudkontoret i Piteå, 9 filialer runt om i landet samt dotterbolagen Nordtool AB, NIAB och BioGreen AB . Koncernen har ca 300 anställda och den årliga omsättningen uppgår till ca 500 MSEK.

Läs mer på: www.ivab.com
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 29 nov 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.