Industrigrossisten Proman söker säljare till Västerbotten - Industrigrossisten Proman AB

Industrigrossisten Proman söker säljare till Västerbotten - Industrigrossisten Proman AB

Industrigrossisten Proman AB säljer arbetskläder, arbetsskor och förbrukningsartiklar direkt till industri, verkstäder, åkerier, lager, lantbruk m.m. Vi har 30st rullande utställningsbilar med vilka vi dagligen besöker våra kunder i Sverige och Finland.

Distriktsansvarig säljare, Västerbotten.

Nu söker vi en driven säljare med ett stort engagemang och förståelse för relationsbaserad försäljning. Med din Proman utställningsbil kommer du att bearbeta nya och befintliga kunder i Västerbotten.

Du arbetar självständigt och systematiskt mot din budget och ansvarar för hela säljcykeln; Från besök till att driva genom affärerna och få avslut på plats.

I din produktportfölj har du Promans egenutvecklade skyddsprodukter och andra, välkända varumärken. Du rapporterar direkt till försäljningschefen.

Vi erbjuder
  • Ett spännande och fritt säljjobb med stor möjlighet att påverka din lön
  • En gedigen introduktion, där du får produktutbildning samt lär känna företagets olika avdelningar.
  • Uppbackning av ett starkt team "inhouse", vilket gör att du kan fokusera på försäljningen.
  • Arbetsklimatet är familjärt med andan "laget före jaget". Här hjälps vi åt och ser till att dela med oss av våra erfarenheter.
Våra förväntningar
Vi ser gärna att du redan arbetar med uppsökande försäljning. Du är hårt driven, engagerad och passionerad i din säljroll och brinner för det personliga kundmötet.

Vidare är du ivrig att utvecklas i din säljroll och du delar gärna med dig av dina kunskaper och bidrar med positiv energi. Du triggas av säljtävlingar och utmanas av möjligheten att påverka din egen lön.
Mer info
Kontaktperson Esther
Telefon 08-505 25 32
Email Mejla Esther
Område Umeå
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 juni 2019 (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett expansivt företag som funnits i 12-år. Vi utvecklar, importerar och marknadsför arbets- och profilkläder till den professionella användaren. Vår verksamhet grundas på att med våra unika demonstrationsbilar besöka slutkunder med kompletta kollektioner av allt inom skydds- och yrkeskläder. Även arbetsskor, handskar och förbrukningsartiklar kan visas och provas av kunder på respektive arbetsplats.

Med extremt snabba leveranser och utmärkt logistik, levereras produkterna från centrallagret i Rosersberg redan dagen efter beställning. www.industrigrossisten.se

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Tobias Falck. Önskas ytterligare information når du Tobias på 0735 - 21 65 28 eller tobias.falck@salesonly.se Urval sker löpande. Vi ser därför fram emot din ansökan så snart som möjligt