Biträdande jurist till Igne Advokatbyrå

Biträdande jurist till Igne Advokatbyrå

Dina arbetsuppgifter

Hos oss får du arbeta med kvalificerade uppdrag i en stimulerande och dynamisk arbetsmiljö. Du kommer att arbeta brett inom byråns verksamhetsområden. Besitter du fördjupade kunskaper inom något rättsområde ges möjlighet att inrikta dig mot det som tilltalar dig.

Hos oss blir du en del av ett mindre och sammansvetsat team som ställer upp för varandra. Vid sidan av ditt klientarbete erbjuder vi dig personlig utveckling och möjlighet att påverka och aktivt delta i byråns framtida utveckling.

Din profil

Vi söker dig som har juristexamen och är antingen nyutexaminerad eller har något eller ett par års erfarenhet av arbete på byrå. Om du har suttit ting med goda vitsord är det meriterande. Vi vill också att du har ett genuint engagemang för juridiken och att du inspireras av vår höga ambitionsnivå.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser därför gärna att du som person har hög social kompetens och har lätt för att knyta nya kontakter. Du är i grunden en positiv, lugn och avspänd person som är trygg i dig själv. Vidare trivs du med att arbeta i ett högt tempo, ha stort ansvar och drivs av att prestera och att komma i mål. Även effektivitet och noggrannhet är egenskaper vi värderar högt hos dig.

Vi tror på långsiktighet och ser sökanden med lokal anknytning och goda nätverk som meriterande.

Din ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Emelie Wijk på tfn 0733-51 27 28. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök så snart som möjligt, dock senast den 23 februari, via www.clockworkpersonal.se.

Besök oss gärna på www.igne.se. Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Emelie Wijk
Telefon 0733-51 27 28
Område Umeå
Yrkesroll Juridik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 feb 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Igne Advokatbyrå är en i grunden norrländsk advokatbyrå med uppdrag över hela Sverige, men med kärnverksamhet i Västerbotten och kontor i Umeå och i Göteborg. Igne betyder eld på latin - för oss står det för värme, passion och ett engagemang som aldrig slocknar.
Våra jurister arbetar med såväl humanjuridik som med allmänna ärenden och vi besitter särskild kompetens inom personlig assistans, socialrätt, brottmål, tvångsmål, migrationsrätt och tvistemål.

Har du ett brinnande intresse för att hjälpa andra och en övertygelse att människor förtjänar den bästa hjälp de kan få? Vill du arbeta i ett skickligt team av jurister med stark laganda och hög ambitionsnivå? Vi växer och söker nu en biträdande jurist till vårt kontor beläget mitt i Umeå centrum.