Internetbroker söker säljare

Internetbroker söker säljare

Vill du arbeta på ett företag som präglas av driv, engagemang och trygghet? Är du en tävlingsmänniska som drivs av utmaningar och som vill ingå i vårt team som brinner för försäljning? Då kan det vara dig vi söker!

Vi förstärker nu vår säljorganisation och söker därför säljare till Umeå för vårt uppdrag hitta.se.

Dina arbetsuppgifter
Som säljare kommer du ansvara för hela försäljningsprocessen där du prospekterar och bokar dina egna möten med kunder. Hos oss arbetar säljarna både tillsammans och självständigt för att driva på försäljningen. Rollen präglas av frihet under ansvar vilket innebär att du själv tar ansvar för att nå dina mål och planerar dina dagar.

Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen innefatta att prospektera och boka möten med både nya och befintliga kunder samt att arbeta strategiskt med att utveckla befintliga kundrelationer.

Vi söker dig
Vi söker dig som har minst ett års erfarenhet av försäljning med goda säljresultat att visa upp. Har du dessutom erfarenhet inom media eller telekom är det mycket meriterande. Som person är du driven, resultatinriktad och en äkta teamplayer. För att passa in på hos oss på Internetbroker och hitta.se har du ett naturligt driv och sprider positiv energi till både kollegor och kunder. Du har lätt för att skapa kontakt med andra människor och ser möjligheter istället för hinder.

Tjänsten passar dig som älskar kundmötet och som gillar att göra bra affärer. Vi erbjuder nu dig en tjänst där du kommer vara en nyckelspelare i Internetbroker och hitta.se tillväxt, där du kommer att ha möjlighet att utvecklas. Lockas du av mediabranschen och vill vara en del av vårt härliga team, då är det här rätt väg för dig!

För mer information är du varmt välkommen att kontakta Maria Lundberg, på tfn: 076-001 04 07. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, ansök därför snarast möjligt.

Skicka din ansökan till maria.lundberg@internetbroker.se med märkning Säljare Umeå
Mer info
Kontaktperson Maria Lundberg
Email Mejla Maria Lundberg
Område Umeå
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 aug (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Internetbroker är ett säljbolag med fokus på lokalt riktad digital annonsering. Genom smart paketering gör vi det enkelt och begripligt för det lokala företaget att få ut bäst effekt av den lokala digitala annonseringen. Internetbroker finns idag på 4 orter i Sverige, och genomför varje år över 18.000 affärer med företag runt om i hela Sverige. Våra uppdragsgivare är idag några av Sveriges starkaste varumärken, som hitta.se, blocket.se och bytbil.com.

hitta.se är Sveriges tredje största internetsajt med 4 miljoner unika besökare I veckan. Hitta.se är ett av Sveriges mest attraktiva företag inom vägledande media med onlinetjänster på nätet och i mobila enheter där användare enkelt och snabbt kan hitta företag, personer och platser.