Ledningssamordnare på 50 % till Hyresgästföreningen

Ledningssamordnare på 50 % till Hyresgästföreningen

Vill du arbeta i en organisation som gör skillnad? Beskriver du dig som serviceinriktad och strukturerad? Då kan det vara just dig vi söker! Då kan det vara just dig vi söker! Ta chansen att arbeta för en organisation som gör skillnad och arbetar för att alla ska ha rätt till en god bostad till rimlig kostnad. Skicka in din ansökan redan idag då vi önskar tillträde så snart som möjligt.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Hyresgästföreningens räkning en ledningssamordnare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Hyresgästföreningen region Norrland under fyra månader med möjlighet till förlängning.

Hyresgästföreningen har behov av en person som kommer att kunna arbeta 50 % från i maj till och med den sista augusti. Om alla parter är nöjda med samarbetet kan det även finnas möjlighet till förlängning.

Som ledningssamordnare hos Hyresgästföreningen får du chansen att arbeta i en organisation som gör skillnad och har en tydlig värdegrund. Du kommer att utgå ifrån Hyresgästföreningens fina och centrala kontor i Umeå med trevliga kollegor.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Hyresgästföreningen region Norrlands önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

Arbetsuppgifter

I rollen som ledningssamordnare har du en koordinerande roll för Hyresgästföreningens förtroendevalda i region Norrland. Du kommer att sköta all samordning inför regionsstyrelsemöten vilket bland annat innebär att:
  • Upprätta dagordning
  • Skicka ut kallelse
  • Boka resor och hotell
Du deltar sedan vid dessa möten då det ingår att föra protokoll samt att ha koll på logistiken eller lösa problem som kan uppstå. Framåt kan det även ingå att hålla i samma arbetsuppgifter vid utbildningar för förtroendevalda.

Du kommer att vara regionchefens högra hand och även ha ett nära samarbete tillsammans med regionordförande. Vidare ingår likaså uppföljning med de förtroendevalda.

Vi söker dig som

Har goda kunskaper i svenska, såväl i tal som i skrift och har goda datorkunskaper. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande men inte ett krav för tjänsten. Det kan förekomma resor i tjänsten vilket innebär att du har B-körkort.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som ledningssamordnare. Därför är du serviceinriktad och strukturerad vilket arbetsuppgifterna förutsätter. För att trivas i rollen ser vi att du har en god samarbetsförmåga.

START: Omgående
OMFATTNING: Deltid, 50 %
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Ida Strömgren

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Hyresgästföreningen är indelad i nio regioner över hela landet. Arbetet och behoven kan se olika ut beroende på geografiskt område. Alla regioner samordnar de insatser som behövs för respektive distrikt och här finns all expertis samlad i form av jurister, förhandlare och verksamhetsutvecklare. Som organisation brinner de för att alla ska ha rätt till en god bostad till rimlig kostnad.

Hyresgästföreningen Region Norrland har cirka 38 000 medlemmar. Vår natursköna region sträcker sig från de vackra fjällvidderna i Kiruna till träpatronernas rike i Sundsvall, kust till inland. De är cirka 40 anställda och har bemannade kontor i Kiruna, Gällivare, Luleå, Skellefteå, Umeå, Sundsvall och Östersund.

Här hittar du goda exempel från verkligheten och läs gärna mer om hur de presenterar sig på deras hemsida: https://www.hyresgastforeningen.se/.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 15 maj 2019 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.