Personlig assistent

Personlig assistent

Sommarvikariat personlig assistent på 85% till man strax utanför Umeå!
Vi söker en personlig assistent till en av våra kunder strax utanför Umeå. Han är en rullstolsburen man, 50-år gammal som har fru och barn. Han är aktiv och gillar att vara ute på olika aktiviteter.

Som personlig assistent kommer du att vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser, vilket omfattar personlig hygien, påklädning, förflyttningar, vardagssysslor som matlagning, hushållssysslor och handling. Du kommer att vara honom behjälplig både i hemmet, på jobbet och i samband med hans olika aktiviteter.

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta på ett sommarvikariat hos vår kund mellan den 18 juli tills den 14 augusti. Arbetspassen är schemalagda 10,5-13 timmar och förlagda på dag, kväll och helg.

Vem är du?
Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer. Vi söker dig som är lättsam, social och gärna händig. Du är van vid att ta ett eget ansvar. Det är meriterande om du har vårdutbildning eller har tidigare erfarenhet av arbete inom personlig assistans eller annat vårdyrke.

För denna tjänst krävs det att du:
  • har B-körkort samt tillgång till egen bil för att kunna ta dig till och från arbetet.
  • är punktlig.
  • har goda kunskaper i svenska.
  • inte är allergisk mot pälsdjur.
  • är rökfri.
  • Det är en fördel om du tränar eller är fysiskt bra form.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Urvalsprocessen sker löpande och mer information fås vid en eventuell intervju.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Vi söker två assistenter som är intresserad av ett sommarvikariat på 85% mellan den 18 juli tills den 14 augusti. Arbetspassen är schemalagda 10,5-13 timmar och förlagda på dag, kväll och helg.

Lön: Timlönen är fast enligt överenskommelse. Övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde: Tillträde 18 juli, men introduktion påbörjas innan dess.

Om arbetsgivaren

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana.