Arbetsledare till Havator, Umeå

Arbetsledare till Havator, Umeå

Vi söker dig som är en ledare som motiveras av att motivera, engagera och få andra att växa. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av ledarroller. Du ges här en unik möjlighet att arbeta i ett föränderligt, marknadsledande bolag där du får ett stort ansvar och kan göra stor skillnad samt bidra till dess framtida utveckling.

Om tjänsten

Som Arbetsledare leder och fördelar du arbetet och ansvarar för alla frågor som rör din grupp. Utöver att koordinera teamet agerar du också koordinerande ut mot kund och andra externa kontaktytor.

I detta ansvar ingår det exempelvis att:
 • Ha en nära interaktion med dina medarbetare för att skapa teamkänsla, välmående och engagemang
 • Fördela och följa upp arbetet hos dina medarbetare
 • Hålla i regelbundna utvecklings- och medarbetarsamtal
 • Kundkontakt
 • Nykundsbearbetning och försäljning
 • Bedöma och följa upp besiktningar av maskiner
 • Koordinera, exempelvis externa kontakter, myndigheter, branschorganisation
 • Daglig rapportering
 • Ansvara för arbetsmiljö och säkerhet
 • Följa angiven budget
 • Marknadsföring
 • Delta i förbättringsresan för koncernen
Resor förekommer i tjänsten.

Du kommer att rapportera till Områdeschef Mitt och tillhöra en organisation som tydligt påverkar och utvecklar företagets resultat. Tjänsten är placerad i Umeå.

Är det här du?

Vi söker dig som har några års erfarenhet från industri, byggsektorn eller relaterad bransch, du ska ha dokumenterad ledarerfarenhet och erfarenhet av budgetarbete, gärna i en organisation som genomgått förändringar. Krav på B-körkort samt god systemvana. Goda kunskaper i svenska och engelska, eftersom mycket kontakt sker på engelska.

Dina personliga egenskaper kommer vara avgörande för rollen. Vi söker dig som är driven, relationsbyggande och är van vid att arbeta strukturerat. Som person är du tydlig och har lätt för att samarbeta och skapa förtroendefulla relationer med såväl medarbetare som kunder. Dina ledaregenskaper präglas av mod, handlingskraft och omtanke.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar företaget med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta Rekryteringskonsult Louisa Torstensson på 08-120 50 423. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Sökord: områdeschef, area manager, plant manager, site manager, förändringsarbete, maskiner, chef, kran, entreprenad C-körkort, team manager, team leader
Mer info
Kontaktperson Louisa Torstensson
Telefon 08-120 50 423
Område Umeå
Yrkesroll Organisation & ledning, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Level Recruitment
Sista ansökningsdag 26 maj 2019 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Havator är en helhetsleverantör av tjänster inom tunga lyft och transporter. Med över 60 års erfarenhet är vi specialiserade på komplicerade lyft med mobilkranar och transporter samt montage av prefabricerade betongelement. Havator verkar i Sverige, Finland, Norge och de baltiska länderna med över 30 lokala enheter och totalt 450 medarbetare.