Student som Restaurangbiträde till Hansson Hammar!

Student som Restaurangbiträde till Hansson Hammar!

Brinner du för att ge service i världsklass? Vill du bli en del i ett sammansvetsat arbetslag? Läs vidare så berättar jag mer!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Hansson Hammars räkning student som servicebiträde. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning där du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Hansson Hammar.

Till en start kommer du att arbeta cirka en till två dagar i veckan, detta kan vara förlagt på vardagar men främst på helger.
Hansson Hammar har tre restauranger i Umeå som är placerade på Iksu Sport, SLU och Konstnärligt Campus. Här kommer du kunna arbeta på samtliga men främst gäller det restaurangen på Iksu Sport.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Hansson Hammars önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Arbetsuppgifter

Som restaurangbiträde kommer dina dagar cirkulera kring att servera gäster och se till att de har en bra upplevelse på restaurangen. Dina primära arbetsuppgifter kommer vara att hålla salladsbufféer fräscha och påfylld, hålla undan disken och sitta i kassan.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
  • Se över salladsbufféer
  • Stå i kassan
  • Kundbemötande
Vi söker dig som

Är social och trivs med att bemöta kunder. Du har ett öga för detaljer och har enkelt att arbeta i grupp. I denna tjänst kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper då det kommer vara avgörande för hur väl du trivs i rollen hos Hansson Hammar. Har du studerat Hotell- & Restaurang eller har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare är det meriterande, däremot inget krav för tjänsten.

START: Omgående
OMFATTNING: Deltid
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jacob Matsson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Servering
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 23 nov (2 dagar kvar)