Restaurangbiträde till Hansson & Hammar!

Restaurangbiträde till Hansson & Hammar!

Brinner du för att ge service i världsklass? Vill du bli en del i ett sammansvetsat arbetslag? Läs vidare så berättar jag mer!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Hansson & Hammars räkning ett restaurangbiträde. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning där du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Hansson & Hammar. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

På Hansson & Hammar arbetar du 06.30-15.00 vardagar samt en helg per månad, lördag 9-15 och söndag 9-14 och som kompensation är du ledig måndagen därpå. Som ny kommer du få en introduktion så att du ska känna dig trygg i arbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Hansson Hammars önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Arbetsuppgifter

Som restaurangbiträde kommer dina dagar cirkulera kring att servera gäster och se till att de har en bra upplevelse på restaurangen. Dina primära arbetsuppgifter kommer vara att preparera och behålla salladsbufféer fräscha och påfyllda, hålla undan disken och sitta i kassan.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
  • Se över salladsbufféer
  • Stå i kassan
  • Kundbemötande
Vi söker dig som

Har du studerat Hotell & Restaurang är det meriterande men inte ett krav. Har du körkort och tidigare erfarenhet från serviceyrken är detta också meriterande. I denna tjänst tror vi att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Hansson & Hammar. Du är social och att bemöta kunder kommer naturligt för dig. Vidare har du öga för detaljer och har enkelt att arbeta i grupp.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jacob Matsson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Välkommen till Hansson & Hammar
Här serverar vi lunch 7 dagar i veckan måndag - söndag kl. 11.00 - 14.00. Det serveras 3 rätter varav 1 vegetarisk. All mat lagas på plats och från grunden. Är du fikasugen kan vi erbjuda ett brett utbud av mackor, kakor och drycker. Vi ordnar även all mat och dryck ni behöver till er fest eller konferens.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 27 juli (37 dagar kvar)