Säljare / Distriktschef till Habo Gruppen AB, Norrland

Säljare / Distriktschef till Habo Gruppen AB, Norrland

Habo Gruppen AB söker en


Säljare / Distriktschef


Har du en passion för detaljer? Då kanske du har en framtid hos Habo. Vår framgång beror på våra medarbetares engagemang och kunskap om allt som rör beslag för hem och fritid. Vill du utvecklas i en nordisk koncern med svenska rötter? Sikta högt men stå med fötterna på jorden? Då tycker vi att du skall läsa vidare!

Om tjänsten:

Din primära arbetsuppgift blir att utveckla affärsrelationerna tillsammans med våra kunder som i huvudsak finns inom byggvaruhandeln, järnhandeln och stormarknader. Nykundsbearbetning ingår också som en självklar del i våra strategier. Du ingår i ett säljteam om 6 distriktschefer, som var och en ansvarar för bearbetning inom respektive distrikt. Ditt distrikt omfattar Norrland och området Sundsvall, Östersund och Kiruna samt allt däremellan. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Jag har jobbat på Habo Gruppen över elva år. För mig var valet givet när jag fick erbjudandet att börja som Key Account Manager 2009, det var ett naturligt steg efter att ha jobbat som säljare i 15 år. 2012 fick jag möjligheten att ta rollen som Country Manager och med ett starkt team runt mig, så levererar vi bra resultat år efter år. Det har varit elva fantastiska år, där företagets utvecklats starkt och befäst positionen som branschens dominant i beslagskategorin. Habo Gruppen och vår personal har en mycket framåtlutad attityd, där vi ser möjligheterna i allt som görs.Stämningen på företaget präglas av en familjär anda med högt till tak. Som team och enskild individ är vi resultatinriktade i allt vi tar oss för.

- Mattias Löwenborg, Country Manager

Din profil:

Rätt person för arbetet är en kundfokuserad man eller kvinna som tycker om att göra affärer och jobba mot fastlagda mål. Drivkraft, målmedvetenhet och engagemang är några viktiga nyckelord.

Arbetet innebär stor frihet under ansvar vilket förutsätter några års erfarenhet av framgångsrikt försäljningsarbete. Du är van att hantera moderna IT-hjälpmedel för att klara av ditt arbete. Vi tror att det är lämpligt att du är bosatt i Umeå, Örnsköldsvik, Skellefteå eller Piteå med omnejd.

För mer information kontakta vår Country Manager Mattias Löwenborg på telefon 036-484 34.

Ansökan:

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Sök tjänsten via ansökningsknappen.

Kontakt
från annonserings- rekryterings- och bemanningsföretag undanbedes vänligen.

Habo Gruppen AB utvecklar, tillverkar, marknadsför och säljer ett noga utvalt sortiment av beslag i eget varumärke i kombination med attraktiva logistik- och marknadsföringskoncept till nordens järn- och byggvaruhus. Habo Gruppen AB omsätter ca 460 MSEK och ingår i Volati som omsätter ca 7 MdKr och har 2500 anställda.

Sökord: säljare, utesäljare, fältsäljare, account manager, area manager, area salesmanager, distriktsäljare, distriktschef, distriktchef, regionsäljare
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 3 juli 2020 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!