Rekonditionerare husbilar

Rekonditionerare husbilar

HYMER Center är Sveriges ledande fullserviceleverantör av husbilar, och servar varje år över 5000 husbilar på våra verkstäder runt om i Sverige. Med moderna verkstäder och Sveriges mest kompetenta medarbetare driver HYMER Center 6 stycken helägda anläggningar för försäljning och service av husbilar. Har du vad som krävs för att vara med på vår framgångsresa?

Kortfattat om tjänsten rekonditionerare husbilar
 • Invändning städning och utvändig tvätt av husbilar
 • Ett roligare och mer utmanade arbete än vanlig personbilsrekond
 • Ett bra resultat från dig syns direkt i försäljningsstatistiken – en otroligt viktig roll!
 • Leveransstädning av nya & begagnade husbilar
 • Uppstartsarbete med fabriksnya husbilar från de ledande varumärkena i branschen
 • Enklare reparationer
 • Leveranskontroll & leveransgenomgång av husbil med kund
 • Tjänsten är på HYMER Center Umeå i Umeå
 • Heltidsjobb med fast lön

En dag som rekonditionerare husbilar på HYMER Center

Vi börjar våra arbetsdagar med ett personalmöte där vi går igenom dagen och eventuella kundärenden. God teamkänsla är A och O för oss, och att hjälpa varandra genom arbetsdagen är vårt vinnande koncept.

Ditt arbete kommer att vara varierande men du kommer främst att arbeta med rekonditionering av husbilar i vår moderna rekondhall.

Att städa en husbil är inte samma sak som att tvätta en bil. Den största fokusen läggs inne i bilen. Det skall vara rent, snyggt, lukta fräscht i skåp, toalett, kök och vardagsrum. Kylskåpet måste vara i perfekt skick, och inte en smula får synas i köket. Utvändigt skall husbilen tvättas och göras fin för att ställas in i en av våra försäljningshallar. Att göra en husbil klar för försäljning är snarare mer likt att förbereda ett hus inför en viktig visning av en mäklare. Förstår man detta så blir man framgångsrik i detta yrke som är en otroligt viktig del i vår verksamhet. Ett bra arbete från dig syns direkt i försäljningsstatistiken, och vi värderar denna yrkesgrupp högt.

Vi utbildar dig

Under 50 år har vi samlat på oss mycket
erfarenhet och kommer därför internutbilda dig inom dina vanligaste arbetsuppgifter. Vi har stor möjlighet till detta både på plats i Umeå av dina medarbetare, men även på våra andra anläggningar i Sverige. Att vi finns på fem platser i Sverige och dagligen kommunicerar mellan orterna och lär av varandra, har gett oss den ledande positionen vi har idag. Med andra ord behöver du inte ha någon tidigare erfarenhet av husbilar. Men vi vill att du kan rekond och har tidigare erfarenhet av detta. Se detta arbete som ett nästa steg i karriären på en mycket trygg arbetsplats med stabil ekonomi och ständig tillväxt.

Kravlista
 • Erfarenhet och kunnande inom rekond
 • Ha en näsa för fräscha dofter och ett öga för detaljer
 • Ordning och reda
 • Goda språkkunskaper i Svenska

Plus i kanten, men inga krav
 • B-körkort
 • Erfarenhet av polering
 • Tidigare dokumenterad städkunskap

Löpande rekryteringsprocess, hör av dig snarast

Vi har inga krav på långa CV:n eller personliga brev. Vi är mer intresserade av ett kortfattat mail om varför du skulle passa för tjänsten. Din kontaktperson är Marcus Engstrand som är den som tar emot din ansökan när du använder Ansök nu-knappen. Vi ser fram emot att få lära känna dig!
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Fordon
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://hymercenter.se/
Sista ansökningsdag 13 juni 2021 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

HYMER Center är Sveriges ledande fullserviceleverantör av husbilar med över 50 års erfarenhet. Vi finns på 6 platser i Sverige där vi erbjuder försäljning samt service för husbilar och husvagnar. Vi har en årsomsättning på över 400 miljoner kronor och levererar idag husbilar från Erwin HYMER Group – världens största husbilskoncern. Idag har HYMER Center en anläggning i Örebro, en i Ängelholm, två i Stockholm, en i Göteborg samt en i Umeå. Som kund hos HYMER Center får man hjälp med allt – chassiservice, montering av tillbehör, installation av multimedia och skadereparationer. Vår unika breda kunskap och långa erfarenhet ger en trygghet för våra kunder även efter husbilsköpet. Idag arbetar över 50 medarbetare på våra anläggningar runt om i Sverige.