Restaurangbiträde till Gyda Mo i Rana

Restaurangbiträde till Gyda Mo i Rana

Vi på Gyda söker dig som har erfarenhet av att arbeta i kök, är social och Service minded samt vill bli en del av ett härligt gäng i Mo i Rana i vackra Norge.

Om tjänsten
Som Restaurangbiträde kommer du att ansvara för beredningen av mat till vår restaurang samt vår Bake Off med allt vad det innebär med planering, hygien m.m. Här kommer du tillsammans med dina kollegor att ge våra kunder en smakupplevelse samt ett bemötande i världsklass.

I din roll som Restaurangbiträde kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
 • Kök och matsal
 • Rengöring och allmän ordning är viktiga rutiner som ingår i arbetsdagen. Våra krav som matleverantör kräver god logistik.
 • Betjäna kunder i kassan, ge service och god kundvård
 • Produktpåfyllning, butik och lager
Du kommer att få introduktion i alla dina arbetsuppgifter.

Om dig
Vi söker en social person som gillar tempo och service. Det är viktigt att du tycker om att ta ansvar och vill ge dina kunder det lilla extra. Du är inte rädd för att hugga i där det behövs och vi tror att du är noggrann i det du tar dig för. Du har arbetat i kök tidigare. Du är positiv, uppmärksam och serviceinriktad och har ett stort engagemang för jobbet och inspireras av att arbeta för gemensamma mål och resultat. Du är den som ger den lilla extra med fokus på att göra våra kunder nöjda. Möjligheten att klara av stor arbetsbelastning, snabba förändringar och att mycket händer omkring dig är väldigt viktigt för oss.

Viktigt för tjänsten är:
 • Erfarenhet från detaljhandeln (gärna både från kök, servering och kassa).
 • Gillar att jobba i högt tempo.
 • Serviceorienterad och utåtriktad med ett glatt humör.
Vidare ser vi att du är flexibel, effektiv och fokuserad samt lojal och pålitlig i dina relationer. Samarbete och initiativtagande samt att ha ett kritiskt problemlösningsfokuserat tänk är viktigt för att lyckas i den här rollen.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Gyda Mo
Gyda Mo är en snabbmatsrestaurang i Mo i Rana i Norge. Vi serverar snabbmat i form av hamburgare, korv och sallader samt Bake Off. Vi har även Norsk Tipping och lite kioskvaror i vår service. Lokalen är stor och befinner sig mitt i Mo i Ranas centrum. Vi har öppet veckans alla dagar 11-23. Teamet består av 8 anställda och vi har en härlig lagkänsla där alla är öppna, glada och hjälper varandra.

Om anställningen
Gyda Mo har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco.
Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Gyda Mo erbjuder:
 • 2 st. heltidstjänster.
 • Anställning direkt hos Gyda Mo.
 • Du arbetar skift (dagtid, kväll och helg) och har möjlighet att påverka dina arbetstider.
 • Konkurrenskraftiga villkor. Företaget följer gällande kollektivavtal och ger marknadsmässiga löner och arbetsvillkor.
 • Ett utmanande jobb på en spännande och hektisk arbetsplats.
 • En bra arbetsmiljö med ordnade arbetsförhållanden.
Om ansökan
Tjänsten har start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad av kunden som tar processen vidare.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Jeanette Herau via 08 - 100 500

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Frågor om tjänsten besvaras av Roger Leiråmo, Gyda +4775152505 alt. gydamo@hotmail.com.

Välkommen med din ansökan!

Sökord

Restaurangbiträde, butikspersonal, butik, köksbiträde, restaurang, snabbmat, Bake Off, Norsk Tipping, Norska spel, Mo i Rana, Norge, Gyda, Storkiosk og video, Adecco
Mer info
Kontaktperson Jeanette Herau
Telefon 072-7411616
Område Nordland
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 26 aug (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.