VVS Montör

VVS Montör

Vi söker certifierad VVS montör för arbete inom service eller entreprenad.

Din personlighet
Vi söker dig som gillar att arbeta självständigt och ta egna beslut. Du ser möjligheter i din arbetsvardag och vill ta ansvar för din egen utveckling och bidra till utvecklingen av ditt företag och branschen. Som en av våra medarbetare och företagets ansikte utåt kommer du att ha en viktig roll i våra kundrelationer och behöver därför vara noggrann, flexibel och serviceinriktad. Yrkesstolthet och nöjda kunder är en självklarhet för dig.

Formella krav
Vi vill att du som söker tjänsten är utbildad och certifierad VVS-montör med minst tre års erfarenhet. Du behöver ha körkort.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder ett starkt och sammanhållet team med en ansvarsfull arbetsgivare som ser och uppskattar dina arbetsinsatser varje dag. Vi står för ett coachande ledarskap med återkoppling, utbildningsinsatser och individuell utveckling med konkurrenskraftiga löner och förmåner.

Sök tjänsten
Välkommen att höra av dig till Peter Gustafsson tel. 090-200 30 90, och skicka din ansökan med CV och personligt brev till liselott@gustafssonsror.se
Mer info
Email Mejla Gustafssons Rör
Område Umeå
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Rörmokare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.gustafssonsror.se
Sista ansökningsdag 24 juni (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gustafssons Rör är ett av Umeås mest framgångsrika VVS-företag som funnits sedan 2004. Vi är ett familjeföretag med stark lokal närvaro som utöver det vanliga värnar om våra medarbetare och kunder.