Servicechef VS

Servicechef VS

Servicechef VS
Är du affärsorienterad och en inspirerande ledare med erfarenhet från byggbranschen. Då kan vi erbjuda dig ett spännande uppdrag hos ett framgångsrikt, stabilt och ett starkt lokalt förankrat företag.

Arbetsuppgifter
Du leder, driver och utvecklar servicegruppens dagliga och långsiktiga arbete. Du ansvarar för det ekonomiska resultatet, försäljning, personal-, budget- och målansvar för din enhet. Du är ansvarig från förfrågning till färdiglevererat arbete.

Dina personliga egenskaper
Värdesätts högt och vi söker en person med goda ledaregenskaper och en person som inte strävar efter att vara alla till lags men kan balansera det med en jämlik syn på alla medarbetare och bli en del av den teamkänsla som råder. Du ser den enorma potential denna roll innebär och arbetar med ett jäkla driv och engagemang. Du är affärsmässig i ditt förhållningssätt där yrkesstolthet och nöjda kunder är en självklarhet för dig.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet från projektledning, kalkylering, sälj, företagsekonomi, juridik eller gått ledarskapskurser. Teknisk utbildning med inriktning mot VS. Vi ser gärna att du har erfarenhet från byggbranschen. Krav för tjänsten är även körkort samt att du talar och skriver på svenska då företagets kunder kräver detta.

Vi erbjuder dig
Ett starkt och sammanhållet team med en ansvarsfull arbetsgivare som ser och uppskattar dina arbetsinsatser varje dag. Vi står för ett coachande ledarskap med återkoppling, utbildningsinsatser och individuell utveckling med konkurrenskraftiga löner och förmåner.

Sök tjänsten
Välkommen med din ansökan med cv till liselott@gustafssonsror.se. För att få veta mer om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Peter
Gustafsson tel. 090-200 30 90. Urval och intervjuer sker löpande.
Mer info
Telefon 0902003094
Email Mejla Gustafssons Rör i Umeå AB
Område Umeå
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.gustafssonsror.se
Sista ansökningsdag 26 juni 2021 (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gustafssons Rör är ett företag som sätter stort värde på hög moral, trygghet och närhet till deras kunder och anställda. De vill vara en bra arbetsgivare som ger sina medarbetare möjlighet att vara delaktig och få möjlighet till att utvecklas. Gustafssons Rörs kunder skall se dom som en rättvis och ärlig motpart och ett företag med hög tillgänglighet, flexibilitet och effektivitet.

Gustafssons Rörs ledord har ända sedan starten varit:
Öppenhet – Vi strävar efter en öppen dialog både internt och externt för bättre beslutsunderlag och slutresultat.
Närhet – Vi är ett lokalt
installationsföretag med hög tillgänglighet.
Trygghet – Bredd kompetens och hög yrkesskicklighet präglar alla våra uppdrag.