Digital projektledare till Gullers Grupp

Digital projektledare till Gullers Grupp

Dina arbetsuppgifter

Vi utökar och rekryterar en digital projektledare med fokus på webb. I rollen som projektledare är du navet som driver arbetet framåt. Du arbetar nära designers, strateger, utvecklare och kundansvariga för att leverera en slutprodukt med hög kvalitet. Du driver projekt från offert till lansering och är länken mellan kunden och produktionen. Projektledaren förstår kundens behov och översätter det till definierade projekt och specifikationer.

I denna roll hanterar du flera projekt samtidigt, med bibehållen kvalitet och fungerande arbetsmiljö för alla i teamet. Du ansvarar för kravhantering som Scrum Master och koordinerar resurser i våra interna processer. I detta ansvarar du såklart även för budget, effektivitet och lönsamhet.

Din profil

Den som kommer att trivas på Sveriges ledande byrå för samhällsaktörer behöver ha ett intresse och en förståelse för samhällsfrågor. Med det menar vi inte att man måste kunna namnge alla ministrar i regeringen eller slaviskt titta på Agenda varje söndag. Men man måste ha ett intresse för hur olika delar påverkar samhället och vilja ta sin specialistkompetens och bidra till något större. Det är det som förenar oss.

Vi tror att du har relevant examen från universitet eller högskola, alternativt motsvarande kompetens genom yrkeserfarenhet särskilt inom digital produktion. Du behöver ha teknisk och funktionsspecifik kompetens från digital utveckling (webb och mobil). Du bör vara en erfaren projektledare med ett metodiskt arbetssätt. Du är van att jobba med agila verktyg som Microsoft DevOps eller liknande.

Gullers Grupps ledord är seriös, ambitiös och generös. Detta genomsyrar allt vi gör. I rollen som digital projektledare ser vi att du bidrar med seriositet genom att hjälpa uppdragsgivare navigera och göra informerade val i sina digitala ambitioner. Vi söker också en person som förstår affären och kan vara med och ta ansvar för såväl kvalitet som affärsmässighet. Du är ambitiös genom att vara självgående, trivs med att ta initiativ och är kreativ samtidigt som du är strukturerad. Du är generös med din kunskap och trivs som en del av ett team.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Elin Wiklund via tfn: 0733-51 27 11, eller Magnus Bäcklund på Gullers, tfn:070-305 16 65. Vi tillämpar provanställning. Sista ansökningsdag för tjänsten är 8 aug, varmt välkommen med din ansökan via www.clockworkpersonal.se.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 aug 2021 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gullers Grupp är en kommunikationsbyrå för samhällsaktörer som vill nå resultat.

Vi är en fullservicebyrå i ordets rätta bemärkelse; vi erbjuder tjänster inom hela kommunikationsområdet. Hos oss samsas statsvetare med UX-designers, mediespecialister, art directors, journalister, hållbarhetsexperter och kommunikationsstrateger - för att nämna några. Det som förenar oss alla är ett genuint intresse för samhällsfrågor. Med tvåhundra konsulter på fem orter törs vi säga att Gullers Grupp är Sveriges ledande byrå för samhällsaktörer. Vi jobbar sömlöst mellan kontoren och erbjuder möjligheten att jobba med uppdragsgivare över hela landet.

Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Umeå. Kontoret i Umeå är vårt digitala nav, så rollen som utvecklare har sin utgångspunkt där. Vi flyttar under 2021 till nya lokaler intill Designhögskolan i Umeå. Läs gärna mer på gullers.se.

Ser du potentialen i digitalisering som verktyg för verksamhetsutveckling? Kan du beskriva nyttan av bättre digitala erbjudanden? Vill du leda projekt som utvecklar samhället? Har du dessutom ett intresse för affären och ledarskapet? Vi söker nu en digital projektledare som vill bidra till att utveckla samhället genom digitalisering.