Rekrytering av Affärsdriven redovisningskonsult till Grant Thornton!

Rekrytering av Affärsdriven redovisningskonsult till Grant Thornton!

Vill du arbeta mindre med redovisning och mer tillsammans med kunden? Arbete i en organisation med korta beslutsvägar där du har möjlighet att påverka framtiden, är det något som intresserar dig? Tveka då inte att ansöka till denna tjänsten, men gör det idag då vi arbetar med löpande urval!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Grant Thorntons räkning en affärsdriven redovisningskonsult. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Grant Thornton.

Grant Thornton är ett växande företag och är belägna i stora och härliga lokaler i centrala Umeå. Här kommer du bli del av ett trevligt och sammansvetsad gäng som ser fram emot att du ska komma på plats.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Grant Thorntons önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Arbetsuppgifter

I denna roll arbetar du nära kund och mot de tyngsta beslutsfattarna på kundsidan och ser nya branscher och företag växa fram. Som redovisningskonsult har du fokus på att tillsammans med övriga teamet utveckla kundrelationen i uppdragen.

Du arbetar mestadels med bokslut, rapportering och rådgivning inom redovisning och beskattning. Du är lyhörd för kundens behov och kommer med råd och förslag på nya lösningar och tar det från idé till handling. I uppdragen förväntas du agera proaktivt och bidra till att utveckla kundrelationer.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är
  • Självständigt leda mestadels avancerade kunduppdrag och ta ansvar för leveransen
  • Skapa och utveckla kundrelationer och aktivt bidra till att utveckla Grant Thorntons affär
  • Redovisningsnära rådgivning
  • Coacha juniora konsulter
Du kommer till en öppen och prestigelös organisation där du har möjlighet att påverka genom snabba beslutsvägar. Dessutom är du med och driver affären, på riktigt.

Vi söker dig som

Brinner för att hjälpa entreprenörer och ekonomiavdelningar i deras arbete med en effektiv ekonomiadministration, redovisningsfrågor och närliggande rådgivning. Det förutsätter att du har goda kunskaper inom redovisning och beskattning.

Vi söker dig som vill ta nästa steg i utvecklingen. Det betyder att du vill ansvara över en större kundvolym, arbeta tillsammans i större team, kvalitetssäkra och leda medarbetare i deras arbete, och vill lägga en stor del av din tid tillsammans med kunden.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Grant Thornton. Vi söker dig som vill skapa goda relationer, ta initiativ och anta utmaningar samt har en positiv inställning, visar engagemang och tar ansvar för det du gör.

För att lyckas i rollen tror vi att du är lyhörd, intresserad av ledarskap och få andra att växa. Detta i kombination med intresse för affärer och vilja att skapa kundvärde.

START: Omgående
OMFATTNING: Rekrytering
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jacob Matsson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Grant Thornton är en konsultbyrå inom revisions- och rådgivningsbranschen. Vi hjälper ägarledda entreprenörsföretag att växa och utvecklas. Många medarbetare beskriver miljön som både positiv och dynamisk. Vi är över 1250 medarbetare på 24 kontor i Sverige och är ett medlemsföretag inom Grant Thornton International. Vi stödjer entreprenörer i de ekonomiska frågorna inom våra affärsområden revision, ekonomiservice, skatt och rådgivning.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 22 feb (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.