Gidmarks grus och betong söker en processtekniker till vår betongfabrik i Stöcksjö.

Gidmarks grus och betong söker en processtekniker till vår betongfabrik i Stöcksjö.

Om Gidmarks grus och betong: Gidmarks Grus och Betong AB erbjuder helhetslösningar inom betong och bergmaterial och är ett helägt dotterbolag till Örnfrakt. Vi är totalt 18 medarbetare på täkter, krossar och betongfabriker där verksamheten finns i Örnsköldsvik och Umeå. I Umeå är vi i dagsläget 2st heltidsanställda och söker nu ytterligare en kollega.

Arbetsuppgifter: Som processtekniker arbetar du med att tillverka betong med hjälp av processdator, du ser till att rätt kvalitet används för ändamålet och styr betongbilarnas leveranser till rätt plats och tid. Jobbet är både administrativt och praktiskt. Uppgifter som ingår i jobbet är bland annat, hantera materialbeställningar, provtagning av betong, körning av hjullastare, journalföring och underhåll av fabrik. Du har dagligen ett nära samarbete med kunder och betongchaufförer.

Personliga egenskaper: Rollen kräver att du har ett stort engagemang, god samarbetsförmåga och problemlösningsförmåga. Då tjänsten innebär stundtals högt tempo måste du kunna prioritera och jobba strukturerat. Du bör ha en positiv inställning samt trivas att jobba både självständigt och i grupp.

Krav: B-körkort, god svenska i tal och skrift samt datorvana är krav. Meriterande är: Fabriksbetongutbildning klass II eller klass I, erfarenhet av betongbranschen, hjullastarkort.

Tjänsten: Tjänsten är en heltidstjänst med tillsvidareanställning. Urvalet sker löpande så sök snarast, dock senast 19-04-15.

Kontaktperson: Ulf Jonsson 0706107540 umea@gidmarksbetong.se märk ansökan med "Processtekniker Stöcksjö".

Välkommen med din ansökan till oss på Gidmarks grus och betong
Mer info
Telefon 0706107540
Email Mejla Gidmarks Grus och Betong
Område Umeå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.gidmarks.se
Sista ansökningsdag 15 apr (25 dagar kvar)