Ingenjör för Fastighetsautomation

Ingenjör för Fastighetsautomation

Har du erfarenhet av att arbeta i större fastigheter, att programmera, driftsätta, eller felsöka, allt för att utveckla anläggningar för att möta kundens önskemål?
Då har du möjlighet att få jobba i ett företag med stora ambitioner, vi jobbar med marknadens starkaste varumärken, och i de intressantaste anläggningarna.
Nu söker vi fastighetsautomationsingenjörer till vårt kontor i Umeå.

Arbetsuppgifter
Tjänsten som fastighetsautomationsingenjör innebär att du kommer att jobba med olika typer av uppdrag, det kan vara stora entreprenader i projektform eller mindre serviceuppdrag.

Du jobbar självständigt och med eget ansvar i de uppdrag som du tilldelas, samtidigt är du en viktigt del i laget där du stöttar dina kollegor med din specialistkompetens inom fastighetsautomation, och du kommer själv upptäcka att du får detsamma från dem.

I de arbetsuppgifter som är aktuella för tjänsten förekommer bl.a. projektering, konstruktion, programmering och driftsättning.

Vi jobbar kontinuerligt med att utveckla kundernas anläggningar, vilket innebär att du trivs med att möta kunden och att föreslå förbättringar som leder till att kundens anläggning kommer att fungera stabilt både på kort och långt sikt.

Dina erfarenheter och egenskaper
  • Du har erfarenhet från fastighetsautomation och har en relevant gymnasial/eftergymnasial utbildning i grunden, du trivs med att jobba både självständigt och i projektteam.
  • Du är tekniskt intresserad med en stor vilja att utvecklas på det personliga planet.
  • Att möta kunden och skapa relation och förtroende ligger i din personlighet tillsammans med att ge hög servicegrad.
  • Du är noggrann, strukturerad och har vana av att hantera administrativa arbetsuppgifter.
  • Du har erfarenhet av att jobba med tidsramar och planering av utförandet för att uppnå resultat i varje enskilt projekt.
Körkort B är ett krav.

Om Ansökan
Under rekryteringsprocessen arbetar vi löpande med inkomna ansökningar.

Läs mer om Gate på gateibs.com
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://gateibs.com
Sista ansökningsdag 21 feb 2021 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Aldrig tidigare har vår bransch tagit så stora steg framåt i ny teknik som vi gör nu.
Vi digitaliseras i allt större grad, kopplas upp och kopplas ihop med många olika typer av system. Allt för att nå bättre inomhusklimat, lägre energikostnader, mindre miljöpåverkan och ännu enklare sätt att hantera anläggningen.