Automationsingenjörer

Automationsingenjörer

Automationsingenjörer till Umeå

Aldrig tidigare har vår bransch tagit så stora steg framåt i ny teknik som vi gör nu.
Vi digitaliseras i allt större grad, kopplas upp och kopplas ihop med många olika typer av system.
Allt för att nå bättre inomhusklimat, lägre energikostnader, mindre miljöpåverkan och ännu enklare sätt att hantera anläggningen.
Har du erfarenhet av att arbeta i större fastigheter, att programmera, driftsätta, eller felsöka, allt för att utveckla anläggningar för att möta kundens önskemål?
Då har du möjlighet att få jobba i ett företag med stora ambitioner, vi jobbar med marknadens starkaste varumärken, och i de intressantaste anläggningarna.
Nu söker vi automationsingenjörer till vårt kontor i Umeå.

Arbetsuppgifter
Tjänsten som Automationsingenjör innebär att du kommer att jobba med olika typer av uppdrag, det kan vara stora entreprenader i projektform eller mindre serviceuppdrag.
Du jobbar självständigt och med eget ansvar i de uppdrag som du tilldelas, samtidigt är du en viktigt del i laget där du stöttar dina kollegor med din specialistkompetens inom byggnadsautomation, och du kommer själv upptäcka att du får detsamma från dem.
I de arbetsuppgifter som är aktuella för tjänsten förekommer bl.a. projektering, konstruktion, programmering och driftsättning.
Vi jobbar kontinuerligt med att utveckla kundernas anläggningar, vilket innebär att du trivs med att möta kunden och att föreslå förbättringar som leder till att kundens anläggning kommer att fungera stabilt både på kort och långt sikt.

Dina erfarenheter och egenskaper
Du har erfarenhet från byggnadsautomation och har en relevant gymnasial/eftergymnasial utbildning i grunden, du trivs med att jobba både självständigt och i projektteam.
Du är tekniskt intresserad med en stor vilja att utvecklas på det personliga planet.
Att möta kunden och skapa relation och förtroende ligger i din personlighet tillsammans med att ge hög servicegrad.
Du är noggrann, strukturerad och är angelägen att göra ett bra jobb, och har vana av att hantera administrativa arbetsuppgifter.
Du har erfarenhet av att jobba med tidsramar och planering av utförandet för att uppnå resultat i varje enskilt projekt.
Körkort B erfordras.
Läs mer om Gate på gateibs.com

Sista ansökningsdag 2020-11-12
Under rekryteringsprocessen arbetar vi löpande med inkomna ansökningar.
Mer info
Kontaktperson Patrick Pettersson
Telefon 090-2001109
Email Mejla Patrick Pettersson
Område Umeå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://gateibs.com
Sista ansökningsdag 12 dec 2020 (52 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

GATE är branschledande på styr-och övervakningssystem sedan 2000 och finns etablerade i Västerbotten med lång branscherfarenhet. Vi levererar och installerar styr- och övervakningssystem för el-, värme-, ventilations- och kylsystem till alla typer av fastigheter. Våra tre ledord är engagemang, kvalitet och kommunikation. I nära samarbete med kunden tar vi fram skräddarsydda systemlösningar och erbjuder högklassig projektledning fram till avslutat projekt. Service är en självklar del av vår vardag där vi erbjuder alla typer av service, förebyggande eller om något händer akut så finns vi på plats. Vi jobbar fabrikats-oberoende, vilket innebär att vi har noga valt ut produkter och fabrikat som möter de olika behov som finns ute i fastigheterna utan att tumma på kvalitén. Allt för att få en väl fungerande anläggning som skall ge stabil funktion i många år, och klarar de krav som du har nu och i framtiden. Välkommen till en trygg partner inom fastighetsautomation som ger dig alternativen, komforten och effektivare fastigheter.