Datakonsult sökes till växande företag !

Framtiden · Data & IT · 31 okt

Om jobbet

Är du redo att ta foten in i konsultvärlden?
Har du ett genuint intresse för IT och teknik?

Dina arbetsuppgifter

I rollen som junior teknikkonsult kommer du arbeta med att hantera olika kunders datacenter, hitta lösningar och förenkla kunderna vardag. Du kommer att planera dina egna aktiviteter när du är inne i sin roll. Din uppgift är att se lösningar på datacenterproblem som exempelvis förbättra backupen för kunden och därefter lösa problemet. De områden som kunden arbetar främst med är säkerhet, virtualisering eller nätverk. Rollen ger dig möjlighet att utöka dina kunskaper om data/it, få interna utbildningar och på ett bra sätt komma in i nästa steg i karriären. Varje dag är en ny utmaning på detta jobb vilket självklart är bra för dig som vill lära dig mer och mer. Kunden vill också att du ska komma in med de bästa förutsättningarna att lyckas, varför en upplärningsperiod kommer finnas. Det kan förekomma resande i tjänsten.

Din profil

Skallkrav
  • Relevant teknisk utbildning som har gett dig kunskaper inom IPnät, nätverk och virtualisering.
  • B Körkort
  • Tillgång till egen bil
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande
- Erfarenhet från branschen tidigare och vill till ett mindre företag

För att lyckas i rollen som junior teknikkonsult krävs det att du är teknisk intresserad, har en god social förmåga, vågar ta för dig, är pedagogisk då du ska kunna förklara olika tekniker för kunder samt tycka det är roligt med merförsäljning och kunna vända teknik till affärsnytta.

Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Arbetstider: 8-17 men flexibelt då man formar sin egen vardag.

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Jobbfakta
Ort
Umeå
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
IT-Konsult
Kontakt

Ring Mathilda Boethius, 0735168979

Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Vår kund har fokus på tjänster och lösningar inom nätverk, säkerhet, lagring och virtualisering samt konsulting inom dessa områden. Företaget startade 2010 och de arbetar med innovativa lösningar och ny teknik. Gillar man att kunna påverka och synas är detta rätt företag. Då de fortfarande är små är det naturligt att alla hjälper till med allt och tar lärdomar av varandra.
Mer information om företaget ges vid intervju!

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.