Projektadministratör sökes till ledande företag

Projektadministratör sökes till ledande företag

Stämmer egenskaperna, Ordningsam, nyfiken och driven in på dig? Vill du arbeta på ett företag i framkant inom svensk infrastruktur? Då är detta tjänsten för dig

Dina arbetsuppgifter

Som projektadministratör hos vår samarbetskund kommer du att axla en viktig roll i kundernas projekt mot olika myndigheter. Din roll kommer bland annat innebära att granska inkommande samt utgående handlingar som berör olika delar i projekten, exempelvis arbetsmiljö, underhållsarbete och att annan relevant dokumentation är komplett och uppfyller kraven som ställs från uppdragsgivaren. Man arbetar med riskanalyser och riskhantering i CSM-RA och RAMS

Din profil

Som projektadministratör ser vi till dig som har en eftergymnasial utbildning och som har ett intresse av att arbeta med dem administrativa bitarna i ett projekt. Vi ser att du har erfarenhet av och berört
CSM-RA och eller RAMS tidigare, som lägst på utbildningsnivå. Vi ser också att du har en förkärlek till ordning och reda då rollen sätter krav på stort ansvar eftersom man oftast arbetar mot myndigheter.

Skallkrav:
  • Svenska, engelska i tal & skrift
  • Eftergymnasial utbildning
  • Kännedom om CSM-RA och eller RAMS
  • Viljan att arbeta administrativt
Meriterande:
  • Arbetat med CSM-RA och eller RAMS
  • Erfarenhet av att arbeta mot myndigheter och statlig verksamhet.
Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Ort: Umeå
Arbetstider: 08.00-17.00

Välkommen med din ansökan redan idag. Vi behandlar våra ansökningar löpande.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom samhällsbyggnad. Man skapar lösningar inom stadsbyggnad och infrastruktur. Man har sedan starten 1942 byggt en koncern med drygt 1 500 medarbetare med kontor runtom i landet. Man brinner för medarbetaren och har ett annorlunda, attraktivare ägande av koncernen som innebär att vinsten koncernen gör återinförs i företaget och delas ut i form av utbildningar och forskning

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.