Nyexad byggingenjör sökes!

Nyexad byggingenjör sökes!

Vill du vara med och skapa framtidens byggnader? Gillar du att projektera och göra beräkningar? Sök idag eller tipsa en vän!

Dina arbetsuppgifter

Som junior byggingenjör kommer du inledningsvis att få en mentor som kommer att stötta dig i ditt arbete och lära dig att rita enklare konstruktioner. Du kommer att få arbeta med nya och spännande projekt. Till en början får du lättare uppgifter och när du är redo så kommer du att få mer ansvar. Du kommer främst att göra konstruktion/modellering men även enklare beräkningar förekommer.

Kunderna finns främst inom offentliga sektorn och projekten varierar i storlek och tid. Tillsammans med dina 12 kollegor kommer du att arbeta på kontoret i Umeå.

Din profil

Skallkrav:
  • Byggnadsingenjör på högskolenivå
  • Kunna göra sig förstådd på svenska i tal och skrift
  • Grundkunskaper inom Microsoft office
Meriterande:
  • Körkort B
  • Tidigare erfarenhet av Tekla structures
  • Erfarenhet av liknande arbeten, exempel sommarjobb inom denna bransch
Som person ser vi att du är nyfiken och lösningsorienterad. Du skall vilja ta stort ansvar och driva din egen utveckling framåt. Vi ser även att du är social och gillar kontakten med människor. Du är strukturerad och noggrann.

Villkor

Start: Omgående eller enligt överrenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 8-17
Lön: Enligt överrenskommelse
Ort: Umeå

Vi läser ansökningar löpande, så vänta inte med din ansökan!
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 okt (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett stort konsultföretag. De finns på flertal orter runt om i landet och är ca 2000 anställda. Ta chansen att sök till ett företag som kommer satsa på dig om du väljer att starta din karriär hos dem! Mer information ges vid en eventuell intervju.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.