Jr Mekanikkonstruktör sökes till globalt företag i Umeå

Jr Mekanikkonstruktör sökes till globalt företag i Umeå

Har du ett stort intresse för robotar och konstruktion, vill du ha ett kreativt jobb och vara med i att ta framtidens robotlösningar? Sök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer jobba med att designa samt hitta mekaniska lösningar på robotar. I rollen kommer du att designa, skruva ihop och testa robotarna. Så vi letar efter dig som också trivs med att skruva och meka. Du kommer att få hjälp av mer erfarna kollegor för komma in i rollen. Projekten riktar sig till robotar som ska användas nere i gruvor. Det är en bred roll där man får vara med i hela processen och även komma med idéer och lösningar på existerande problem.

Mer information ges vid en eventuell intervju.

Din profil

Krav:
  • Engelska
  • Högskoleingenjör inom Maskinteknik, mekatronik, eller annan relevant utbildning. (Materialkännedom, AutoCAD, hållfasthetsberäkningar, konstruktion)
  • Körkort
Meriterande:
  • Svenska
  • 3D-CAD
Personliga egenskaper:
  • Driven och framåt
  • Ansvarsfull
  • Lagspelare som också kan jobba självständigt
  • Tar egna initiativ och gillar att hitta kreativa lösningar
Villkor

Ort: Umeå
Omfattning: Heltid,
Start: enligt överenskommelse

Urval sker löpande och annonsen kommer vara publicerad tills dess att tjänsten är tillsatt. Ansök idag för att vara med i processen!
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 apr 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget man kommer jobba hos är ett stort globalt företag som finns över hela världen. Kontoret i Umeå jobbar inom gruvbranschen och tar fram robotar som ska användas runt om i världen. Dom är ca 20 personer i arbetsgruppen idag.

Mer information ges vid en eventuell intervju.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.