Säljare inom Dagligvaruhandeln

Säljare inom Dagligvaruhandeln

Säljare inom Dagligvaruhandeln - Norrland

Foodmark söker en utesäljare inom affärsområdet DVH (dagligvaruhandeln) med placeringsort Umeå/ Skellefteå/Piteå för bearbetning av vårt säljdistrikt Norrland med omnejd. Du kommer att ingå i ett framgångsrikt team av säljare som besöker och bygger starka relationer med våra kunder. Du ansvarar för och driver ditt eget distrikt.

Arbetsuppgifter

Du kommer att besöka inköpare i butikerna inom ditt geografiska område. I arbetsuppgifterna ingår att skapa de bästa förutsättningarna för produkterna genom att skapa tillgänglighet och synlighet i butikerna. Du kommer även att jobba med skyltmaterial och kampanjförsäljning.

Som person är du

Du är en affärsinriktad person som känner dig bekväm med både införsäljningspresentationer och uppföljning av försäljningsdata gentemot butikens inköpare.

Du har säljerfarenhet från business to business och har du dessutom erfarenhet från säljarbete mot service- och dagligvaruhandeln så är det meriterande.

Teamet

Du kommer att ingå i ett team på totalt 18 säljare uppdelade i två regioner – 9 säljare i region Norr och 9 säljare i region Syd. Du rapporterar till regionchefen för Norr.

Samarbete är något som vi värdesätter högt i vårt säljteam. Vi jobbar tillsammans för att utvecklas och delar med oss av våra framgångar.

Vi förväntar oss

Av dig förväntar vi oss en stark förmåga att bygga affärsmässiga relationer med kunderna på distriktet. Du kommer att arbeta i ett högt tempo vilket innebär att du måste vara strukturerad och ha en god förmåga att planera ditt dagliga arbete.

Vi erbjuder

Vi erbjuder möjligheten att jobba i ett branschledande svenskt företag med etablerade starka varumärken i en dynamisk miljö. Distriktet är sedan tidigare upparbetad med en god tillgänglighet av produkterna samt upprättade affärsrelationer. Anställningen är en tillsvidareanställning med en provanställning om max. 6 månader.

Ansökan

Låter denna tjänst, och oss som arbetsgivare något för dig? Maila då din ansökan till info@nextstore.se, märk ansökan "Foodmark Norrland".

Rekryteringen av tjänsten hanteras av Nextstore Group AB. Vid eventuella frågor kring tjänsten kontakta Rickard Molin på Nextstore Group på 070–8920400 alternativt rickard.molin@nextstore.se

Vi rekryterar löpande för denna tjänst så ansök redan idag.
Mer info
Kontaktperson Rickard Molin
Telefon 0708920400
Område Umeå
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.foodmark.se
Sista ansökningsdag 25 nov 2019 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Foodmark AB producerar och marknadsför flera av Sveriges mest kända och älskade livsmedel inom kategorierna sallader, såser, dressingar, samt messmör och mjukost. Vår ambition är att inspirera till enkla och goda matupplevelser och detta gör vi med hjälp av våra varumärken Rydbergs, Lohmanders, Fjällbrynt, Delikatessfabriken, Jensen's, K-Salat och Mills.

Våra produkter tillverkas i Haninge i Södra Stockholm, i Klinte på Gotland samt i Vidsel i Älvsbyns kommun. Vi distribuerar även produkter från våra systerbolag i Norge och Danmark. Vår årliga produktion ligger på cirka 20 000 ton livsmedel som säljs till både dagligvaruhandeln och servicehandeln. Vårt huvudkontor är placerat i Sundbyberg, strax norr om Stockholm, och totalt inom Foodmark är vi ca 250 anställda.

Foodmark ingår i livsmedelskoncernen Agra AS som är ett expansivt norskt familjeföretag och ett av Skandinaviens största varumärkesbaserade livsmedelsföretag. Agra har funnits i över 130 år och har verksamheter i Norge, Danmark och Sverige. Koncernen omsätter närmare 4 miljarder SEK, varav Foodmark står för ca 820 miljoner.

Läs mer om oss på www.foodmark.se