Säljare sökes

Säljare sökes

Vill du bli en del av Sveriges härligaste säljkår?

Vill du jobba i ett av branschens mest snabbväxande företag med produkter som ligger i tiden? Vi söker nu en till talang till Umeå med omnejd.

Har du erfarenhet från liknande jobb och vill anta en ny utmaning?

Då ska du söka dig till oss!

I din tjänst som sales representative utgår du från hemmet och ansvarar för bolagets bearbetning av butiker inom dagligvaruhandeln inom din region.

Till din hjälp har du kollegor runt om i landet. Även på kontoret där alla arbetar för att du ska kunna företräda vårt bolag på bästa sätt.

Vi tror på att bygga en stark kultur inom bolaget och vill premiera resultat.

Hos oss möts du av en prestigelöshet där nyckeln till framgång är viljan att skapa resultat och en möjlighet att ständigt utvecklas.
Du ska vara målmedveten och gilla att jobba i ett högt tempo där det ständigt händer nya grejer.

Du kommer att arbeta mot mål, både individuellt och som grupp.

Sannolikt har du en liknande roll idag och minst ett par års erfarenhet, tjänsten är heltid. Det förekommer resor inkl. övernattning i arbetet.

Vi anställer löpande till denna tjänst och ser gärna att du mailar ditt CV och ett kort personlig brev till Ida Karlsson: lina.karlsson@fcbsweden.se
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.fcbsweden.se
Sista ansökningsdag 21 feb 2021 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

First Class Brands grundades 2008 i Lund och är ett bolag i kraftig tillväxt och med hög utvecklingstakt. First Class Brands äger varumärkena Pro!Brands, HealthyCo, Aloes och Wolverine - varumärken som finns väl representerade i Svensk dagligvaruhandel, on-line retail och på ett 20 tal exportmarknader.

Bolaget drivs av hög innovationstakt och viljan att växa inom hälsosamma och funktionella produktkategorier. Bolaget har sitt huvudkontor i Lund, eget lager i Malmö och ett 40-tal anställda.