Affärscoach med inriktning på finansiering till Expression Umeå

Affärscoach med inriktning på finansiering till Expression Umeå

Dina arbetsuppgifter

Har du erfarenhet och kunskap om företagsfinansiering och samtidigt brinner för att se andra lyckas med sitt entreprenörskap? Trivs du i sociala sammanhang och gillar att stötta idébärare och entreprenörer genom coaching, nätverkande och projektledning? I så fall skall ska du söka tjänsten som affärscoach hos oss på eXpression Umeå.

Som affärscoach är ditt uppdrag att operativt arbeta med att identifiera behov hos de idéer som innovatörer och företag har och vara ett stöd i utvecklingsprocessen. Det sker bland annat genom individuell coaching, workshops och nätverkande. Vår metod bygger i stor utsträckning på att lotsa och coacha entreprenören genom vår dynamiska inkubatorsprocess, där expertkunskapen finns i våra branschnätverk och du som coach finns med hela vägen. Du kommer också i din tjänst arbeta med olika events, utbildningar och andra typer av möten tillsammans med dina kollegor - för att tillsammans utveckla vår inkubator. Vi erbjuder ett kreativt och stimulerande arbete där du träffar många intressanta entreprenörer, branschexperter och påverkare.

Din profil

Vi söker dig med god kunskap och erfarenhet om finansieringsområdet - relevant för företag i allmänhet men startups i synnerhet. Du har även kunskap om offentlig finansiering. Du har förståelse för investerarperspektivet och kan analysera startups därefter och stötta dem i sin utveckling. Du har god förmåga att tillämpa dina erfarenheter och kunskaper i arbetet tillsammans med entreprenörerna i inkubatorn och dina kollegor, t. ex. genom workshops och olika former av utbildningar. Vi ser gärna att du har god förståelse för de kulturella och kreativa näringarna och intresserar dig för de branscher som finns representerade inom klustret. Du har ett utvecklat nätverk inom ditt profilområde som berikar inkubatorn och de företag som tar del av affärsstödet. Det är meriterande om du har erfarenhet av ett coachande förhållningssätt eller tidigare haft en coachande roll. Du vet hur man tillsammans med andra sätter upp mål och adekvata handlingsplaner och har erfarenhet av olika former av strategiarbete. Eftersom vi är ett litet team som arbetar nära varandra är det viktigt att du har en mycket god samarbetsförmåga och är flexibel som person. Du är en "doer" med fokus på goda resultat samtidigt som du har ett prestigelöst förhållningssätt till din omgivning. Det är meriterande om du har en universitetsutbildning och har erfarenhet av det akademinära innovationsstödsystemet. Det är positivt om du själv drivit företag i någon form. Du är duktig på att uttrycka dig på svenska och engelska i både tal och skrift.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Katarina Norberg via tfn. 070-821 53 28 eller Andreas Christiansen, via tfn: 0733-51 27 46. Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen så ansök med CV och personligt brev så snart som möjligt via www.clockworkpersonal.se, dock senast den 4e september.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare, Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 sept 2022 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

eXpression Umeå är en akademinära företagsinkubator som stödjer utveckling av idéer, innovationer, tjänstebaserade affärsidéer samt kunskapsintensiva företag inom kulturella, konstnärliga och kreativa näringar. Årligen rör sig över 100 företag i den stödverksamhet som inkubatorn bedriver i form av en rad olika affärsutvecklingsprogram. Vi ser en framtid där värdet skapat i och av dessa branscher berikar Umeå, Sverige och världen - som del i ett starkt dynamiskt system från akademi i världsklass till entreprenörskap och företag i världsklass. Verksamheten bedrivs i Curiosum på Konstnärligt Campus. Det är en kreativ innovationsmiljö med bland annat prototypverkstäder med digital utrustning av hög klass för forskare, studenter och startups. Organisation arbetar aktivt för att bidra till ett stärkt innovationssystem genom att ställa höga krav på inkludering, mångfald, jämställdhet och normkreativitet. Idag har eXpression Umeå sju anställda som består av vd, kommunikatörer och affärscocaher.