Projektledare/Arbetsledare till L&T i Umeå

Projektledare/Arbetsledare till L&T i Umeå

Lassila & Tikanoja FM (L&T FM AB) är ett av Sveriges största företag inom teknisk fastighetsdrift. Vårt arbete handlar om att bedriva fastighetsdrift på det för kunden mest effektiva sättet vad det gäller livslängd, energi och miljö med egen kompetent och engagerad personal. Våra kunder är större fastighetsägare till handels-, kontors-, logistik- och teleteknikfastigheter.

Vi har även driftsansvar för lokala kunder som Jernhusen, DHL och SVT/SR samt stora delar av Stockholms läns landstings sjukhus. Vi har ett stort förtroende hos våra kunder och vi får fler och fler uppdrag. Läs mer på www.l-t.se/swe/sv

Har du en stark teknisk bakgrund inom bygg, el, ventilation eller styr- och regler och lockas av tanken att växa som projektledare. Vi på Lassila & Tikanoja FM söker nu en teknisk kompetent allkonstnär som har intresse för människor, ny teknik och som vill utvecklas som projektledare. Låter det som ett jobb för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan!

Arbetsuppgifter
Lassila & Tikanoja FM AB ansvarar för drift och underhåll av flertalet kommersiella fastigheter och är ett rikstäckande företag. I Norr- och Västerbotten är vi samarbetspartner mot kunder som t ex Jernhusen, Veolia/Telia, DHL, SVT och SR.
I rollen som Projektledare kommer du att ansvara för att driva projekt mot våra kunder. Möjlighet finns också att utvecklas mot rollen som arbetsledare.

Är du rätt för tjänsten?
Tjänsten passar dig som trivs att arbeta med fastighets utveckling och som gillar omväxlande arbetsuppgifter och ansvar. Som projektledare ansvarar du för att planera och följa upp projekt och planerat underhåll. Även säkerställa service gentemot våra kunder och följa tidsplan. För oss är du en nyckelperson och ansvarar för att driva arbetet framåt genom proaktivitet, samordning och planering. Du är utåtriktad, lyhörd och hjälpsam person som har ett genuint intresse för ny teknik och problemlösning.

Vi söker dig som:
  • Har utbildning inom bygg, el, styr och regler, ventilation.
  • Har erfarenhet av att arbeta som projektledare eller motsvarande.
  • Har erfarenhet av att rapportera digitalt med dator/surfplatta/mobil
  • Behärskar svenska både i tal och skrift
  • B-körkort
Det är meriterande om du:
  • Är bekant med system såsom DeDu, Flow och IFS
  • Har BasP BasU utbildning
Vad kan Lassila & Tikanoja FM AB erbjuda dig?
Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete i ett ansvarsfullt och tryggt företag. Det finns goda möjligheter till avancemang inom organisationen och vårt stora kontaktnät, interna, externa utbildningar kommer att hjälpa dig att nå den utveckling och de resultat som du önskar. Vi fokuserar även mycket på säkerhet och trivsel. Anställdas välmående är viktigt för oss och som anställd får du ta del av bland annat rikskortet (subventionerad lunch) samt friskvårdsbidrag. Du kan även välja att ha förmånsbil.

Sök tjänsten i dag!

I den här rekryteringen samarbetar Lassila & Tikanoja FM AB med Experis och alla ansökningar görs via experis.se. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Tom Jakobsen, telefon 070-270 27 67 eller e-post: tom.jakobsen@se.experis.com

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Kontaktperson Tom Jakobsen
Telefon 070-270 27 67
Område Umeå
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 apr (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren