Produktionsledare till Euromaint i Umeå

Produktionsledare till Euromaint i Umeå

Vill du jobba med ledarskap och utveckling som produktionsledare och bidra till Euromaints fortsatta resa i Umeå?

Euromaint söker nu en produktionsledare till deras verkstad i Umeå. Tjänsten passar dig som trivs med att arbeta utifrån Lean, där du utvecklar din personalgrupp och verkstad både operativt och strategiskt med ständiga förbättringar. Du kommer tillsammans med ditt team att skapa engagemang och fortsatt lönsamhet för verkstaden i ditt dagliga arbete. Låter ovan intressant? Skicka in ditt CV redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som produktionsledare på Euromaint får du en viktig roll i en platt och kundnära organisation. Du kommer att ha ett operativt ansvar för arbetet på verkstaden samt personalansvar för ca 16 medarbetare. Ni är ungefär ett 20-tal personer totalt på verkstaden och samarbetar mycket internt och externt, där du ansvarar för att följa upp och utveckla verksamheten enligt gällande mål och strategier. Euromaint är en ledande aktör inom tågunderhåll och en flexibel och dynamisk organisation som uppmuntrar nytänkande.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som produktionsledare har du operativt ansvar för produktionen och personal på verkstaden, vilket innebär att du leder, planerar, följer upp och utvecklar verksamheten på daglig basis. Du jobbar hela tiden utifrån Lean och i enlighet med gällande mål och strategier.

Daglig styrning och förbättringsarbeten är några av dina största fokusområden, där du säkerställer att dina skiftlag har rätt kompetens och förutsättningar samt att arbetet utförs på ett effektivt och kvalitetssäkert sätt. Du har lönsamhetsansvar och driver implementering av den utvecklingen som sker.

Rollen innebär också

Tjänsten är på heltid under enbart dagtid, men viss tillgänglighet krävs då verksamheten i stort bedrivs under dygnets alla timmar. Du har ett nära samarbete med den lokala ledningsgruppen och rapporterar till Underhållschefen på plats i Umeå. Start sker omgående, efter överenskommelse

VEM ÄR DU?

Vi söker en engagerad och trygg ledare som är strukturerad och kan fortsätta förvalta och driva den förändringsresa som just nu pågår. Du motiveras av utmaningar och utveckling och visar vägen genom ditt eget agerande för att skapa engagemang och gemenskap. Vi förutsätter att din kommunikationsförmåga är god då du har många kontaktytor och att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Du bör ha minst gymnasial utbildning och ett antal års erfarenhet som ledare inom industrisektorn med god teknisk kunskap. Det är ett krav att du har jobbat med Lean i en producerande verksamhet, då du driver ständiga förbättringar dagligen. Du bör även ha haft personal- och budgetansvar tidigare då du är ansvarig för hela verkstaden. Vi ser också att du har erfarenhet av tidigare kundkontakt och förstår vikten av att alltid leverera enligt kunders förväntningar. God datorvana är också en förutsättning där erfarenhet av SAP/LN eller liknande ERP-system är en klar fördel.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Therese Goldring
Telefon 070 145 54 51
Område Umeå
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktionsledning, Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG Tech
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 27 nov 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech