Unik möjlighet för JR ingenjör till expansivt företag!

Unik möjlighet för JR ingenjör till expansivt företag!

Är du utbildad ingenjör och har ett stort driv att utvecklas? Gillar du variationsrika dagar där du kombinerar det teoretiska med det praktiska arbetet? Läs vidare så berättar jag mer!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Envix Nord AB (Envix) räkning en Handläggare inom vatten teknik. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Envix. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Envix är ett spjutspetsföretag inom miljö- och vattenteknik. Företaget är i en expansiv fas och har flertalet uppdrag på ingång och söker därför efter fler drivna medarbetare. I tjänsten kommer du gå sida vid sida med seniora projektledare där du har en unik möjlighet att lära och utvecklas inom området. Du kommer på sikt att växa i din roll och ta mer ansvar när du blivit varm i kläderna.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Envix önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Arbetsuppgifter

I rollen som Handläggare på Envix kommer dina dagar att vara variationsrika. Projekten börjar vanligtvis med en utredningsfas där du är med och kartlägger problemet och hur det ska lösas. Nästa steg är projektering där teorierna ska implementeras i praktiken, för att sedan komma in i utförandefasen och där arbetet utförs.

Bland kunderna finns såväl företag som kommun och Länsstyrelse. Envix har dock främst uppdrag mot industrin. I tjänsten ingår resande.

Exempel på arbetsuppgifter kan vara:
  • Utredning, kartläggning, projektering
  • Uppstart och utförande av vattenreningsprojekt
  • Provtagning av sjöar och vattendrag
  • Arbete i CAD
Denna tjänst är inte lik andra juniora ingenjörstjänster då du kommer vara med i hela projektledet och arbeta sida vid sida med seniora projektledare och dra lärdom samt vidareutvecklas i hög takt på bred front.

Vi söker dig som

Har en ingenjörsutbildning, är du examinerad inom väg- och vattenteknik eller kemiteknik är det meriterande men inte ett krav. B-körkort och svenska är ett krav för tjänsten, det är meriterande om du talar och skriver engelska. Har du arbetat i Auto CAD är det meriterande.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Envix.
Du är en person som gillar utvecklig och vågar ta dig an nya utmaningar. Vidare är du driven och arbetar bra i såväl grupp som enskilt.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jacob Matsson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Envix Nord AB är ett svenskt familjeägt, konsult- och forskningsföretag med kontor i Umeå och Stockholm samt ett landsomfattande nätverk av framstående forskare.

Vi utgör en unik kombination mellan forskare, praktiskt erfarna konsulter och entreprenörer. Tillsammans har vi har god insikt i naturens komplexitet, marknadens villkor och myndigheternas krav. Det gör att vi kan föreslå och genomföra praktiska lösningar som ger största möjliga nytta till minsta möjliga kostnad.

Vår affärsidé och verksamhet bidrar till att minska belastningen på miljön och att öka hushållningen med naturens resurser. Vi uppfattar att våra kunder har samma strävan vilket gör vårt jobb både roligt och meningsfullt.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 17 aug (56 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.