Vi söker en Teamchef till Eltel i Umeå. Är du personen vi söker?
Eltel i Umeå söker en driven och kompetens ledare till vår verksamhet i Västerbotten.

Vi erbjuder anslutningstjänster, felavhjälpning dygnet-runt samt övervakning av befintliga fasta och mobila tele- datanät inom telekommunikation åt både nationella och lokala kunder. Vi har ett brett erbjudande med högkvalitativa infranättjänster. Vi finns representerade med lokalkontor i hela landet.

Teamet består av ca 30 medarbetare, främst tekniker, projektörer och projektledare. I teamet finns även produktionsplanering samt en teamledare med personalansvar för teknikerna.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som teamchef leder du ett team med personal inom olika kompetensområden. Här får du praktisera ditt framgångsrika ledarskap genom att med planering, engagemang och närvaro leda teamet mot uppsatta mål. Tjänsten innebär också att du är i kontakt med såväl befintliga som nya kunder och vet vad som krävs för "nöjd kund".

Du har en viktig roll i vår organisation i hur vi styr och leder Eltels verksamhet och har ett stort ansvar att förmedla detta inom ditt team.

Som teamchef ingår du i distriktets ledningsgrupp och rapporterar till distriktschefen som ansvarar för flera liknande enheter inom det geografiska distriktet som består av totalt 7 st team.

Exempel på ansvar och arbetsuppgifter som ingår i rollen
Personal - Genom gott ledarskap utvecklar du både våra medarbetare och bygger en stark lagkänsla kring teamets uppgift. Du är en god förebild som skapar tillit och får förändringar att realiseras. Du säkerställer god planering kring kompetens och resursplanering.

Arbetsmiljö och säkerhet - Ansvar för arbetsmiljö och säkerhet och att arbetet bedrivs enligt gällande arbetsmiljöpolicy ingår också som en viktig del av arbetsuppgifterna.

Ekonomi och verksamhet - Du har resultatansvar för att teamet levererar mot uppsatta mål på lönsamhet, effektivitet och faktureringsgrad. Du skapar affärsförståelse och kundfokus hos dina medarbetare kring hur var och en bidrar på bästa sätt till helheten.

Kvalitet - Du ansvarar för att levererade tjänster uppfyller de krav och mål som är överenskommet med kund utifrån ett kvalitetsperspektiv.

Vem är du:
Du har troligen relevant högskoleutbildning eller motsvarande kompetens. Du har erfarenhet av liknande arbete som chef/ledare. Som person är du drivande, entusiastisk och har lätt för att få med dig andra människor. Du har förmåga att överblicka helheten och göra rätt prioriteringar både för din egen del och för teamet. Vi ser det som meriterande om du har goda kunskaper från entreprenadjuridik.

Att fatta beslut och att utveckla din verksamhet för att ligga i framkant är en självklarhet för dig. Rätt kompetenser och personliga egenskaper är viktigt och om du kommer från branschen eller närliggande så är det meriterande. Att kunna förstå dina medarbetares vardag och omfattning av olika arbete är viktigt och ofta avgörande för att kunna planera och sätt mål för såväl individ som team. Din entusiasm och framåt lutande attityd bidrar och gör skillnad. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift då en del av kommunikationen sker på engelska.

Ansökan och frågor
Välkommen med din ansökan, gärna så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 3 november 2020. Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via länken här i annonsen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% där vi tillämpar 6 månaders provanställning. Grund för anställning är godkänd bakgrundskontroll och tillträde sker enligt överenskommelse. Vi eftersträvar mångfald och välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi uppnår detta.

I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad Rekrytering. Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta rekryteringskonsult: Niclas Ericsson, 073-34 34 113.
Mer info
Kontaktperson Niclas Ericsson
Telefon 0733434113
Område Umeå
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.eltelnetworks.com/sv/svenska
Sista ansökningsdag 3 nov 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk.

Vi på Eltel är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Som ledare av utvecklingen inom infranetindustrin söker vi efter engagerade människor som kan bli en del av vårt företag. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som gillar att ta ett samhällsansvar.

Det finns mycket mer att berätta om vår verksamhet. Om du vill lära dig mer om vårt företag och hur det är att jobba hos oss, gå in på vår hemsida www.eltelnetworks.se och vår karriärsida https://jobb.eltelnetworks.se/