Säkerställ ditt extrajobb för höstterminen redan nu!

Säkerställ ditt extrajobb för höstterminen redan nu!

Är du framåt, har ett flexibelt schema och tycker om att arbeta med service? Vill du tjäna extra pengar vid sidan om dina studier och skaffa arbetslivserfarenhet? Då ska du söka tjänsten som butiksmedarbetare hos Elektroskandia i Umeå. Ta chansen och bli del av en trevlig butik som erbjuder service utöver det vanliga!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Elektroskandias räkning en butiksmedarbetare. Du kommer att arbeta som konsult via vår personaluthyrningsverksamhet där uppdraget avser extra vid behov.

Då denna rekryteringsprocess hanteras av Professionals Nord är Elektroskandias önskemål att alla frågor om tjänsten går till info@professionalsnord.se

Arbetsuppgifter

Som butiksmedarbetare kommer du aktivt att arbeta med försäljning av butikens varor. Du ansvarar för uppackning samt hanterar inventering löpande. Butiken vänder sig mot företagskunder som uppskattar en hög servicegrad. Du hjälper även till med att hålla butiken ren och snygg.

Vi söker dig som

Är universitetsstudent och kan arbeta extra vid behov. Det är meriterande för tjänsten om du är teknikintresserad och har kunskap inom el samt om du har tidigare erfarenhet från butiksarbete eller lager, men inget krav för tjänsten.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Tillsammans med kunden har vi valt ut egenskaper som är viktiga för uppdraget:

Som person är du social och framåt. Du trivs med att ge service och har ett trevligt bemötande mot kund. För att hålla god ordning i butiken ser vi även att du är noggrann. Vidare tror vi att du är flexibel då du ibland kommer bli inkallad med kort varsel.

START: HT18
OMFATTNING: Deltid/extra vid behov
STAD: Umeå
URVAL: Löpande
KONTAKT: Sara Engström

Information om kundföretaget

Elektroskandia - Sveriges ledande el-teknikgrossist har idag mer än hundra års erfarenhet att luta sig emot.

Vi marknadsför och säljer elmateriel och system inom kraft/automation, tele/data/säkerhet, belysning, hushållsmaskiner och industriförnödenheter. Elektroskandia är en del av Sonepar-koncernen - ett av de största elgrossistföretagen i världen. I koncernen ingår idag mer än 190 företag i 40 länder, spridda över fem kontinenter.

Bland Elektroskandias kunder finns en oerhörd spännvidd. Vi arbetar med enmansföretagaren, likaväl som med världsomspännande koncerner. Servicenivån ska i båda fallen överträffa förväntningarna. Vi strävar alltid efter att anlita de främsta leverantörerna i världen - och vi lagerför mer än 40 000 artiklar som vi garanterar är framme dagen efter beställning.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 23 sept (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland!

Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.