Elektronikkonstruktör till Sigma Industry East/North

Elektronikkonstruktör till Sigma Industry East/North

Om företaget

Vår företagskultur präglas av entreprenörskap och korta beslutsvägar, där gemenskap, engagemang och glädje är viktiga element som skapar trivsel hos våra anställda. Konsulterna på Sigma Industry är vårt största värde varför vi lägger ner mycket energi på att våra medarbetare ska växa i yrkesrollen.
För en framtida medarbetare på Sigma Industry finns det inga hinder utan bara möjligheter. Om du vill vara en nyckelperson och är den vi söker är du välkommen till ett personligt företag där vi påverkar vår framtid tillsammans!

Vi erbjuder en möjlighet att få vara med från starten och bygga upp en vinnande verksamhet från grunden - där du blir en nyckelperson i den nya tidens konsultföretag där ingenjören är hjälten och tekniken är framtiden. Din resa börjar som konsult via Clockwork under det första året med målsättningen att Sigma övertar anställningen när både du och Sigma upplever att matchningen blivit rätt.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker efter dig som vill utvecklas, har ett entreprenöriellt synsätt och vill vara med och bygga upp teamet inom elektronikkonstruktion i Skellefteå inom olika branscher, exempelvis fordonsindustrin. Detta gör du med ett stort engagemang och därför tror vi på att du är kontaktskapande, motiverad i ditt arbete och kan samarbeta med andra.
Uppgifterna omfattar bl.a. arbete med arkitektur, kretsscheman, komponentval, dimensionering, kretskortslayout, prototyper, verifiering, industrialisering, mm. I rollen ingår också att undersöka och utvärdera produkter som finns på marknaden. Vid större projekt utförs arbetet i team tillsammans med andra konstruktörer.

Omkring dig kommer du att ha många duktiga kollegor och ett aktivt erfarenhetsutbyte. Då vi verkar i flertalet branscher får du även möjligheten till uppdrag utanför din comfort zone, i nya kontexter och med annorlunda teknologi. Hos oss kan du räkna med utmanande och utvecklande uppdrag och projekt!
Vi har tillgång till många spännande uppdrag genom våra goda kundrelationer. Vår erfarenhet från konsultbranschen ger en hög träffsäkerhet när vi tillsätter uppdrag. Du erbjuds en trygg, långsiktig och utvecklande anställning där vi tillämpar agila utvecklingsplaner som följs upp genom tät kontakt med närmsta chef.

Din profil

Vi söker dig som har Ingenjörsutbildning på högskole- eller civilnivå eller motsvarande samt minst 5 års arbetslivserfarenhet av exempelvis konstruktion av analoga och digitala kretsar, kretskortsdesign, mm. Du besitter en vana att designa, rita, layouta, simulera och testa kretskort, även att välja komponenter. Vidare önskar vi att du har kompetens inom ett ledande CAD-program. Vi behöver dig som behärskar både svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Som person är du lyhörd för kundens/projektets behov samt tycker om att knyta nya kontakter och motiveras av såväl självständigt arbete som att arbeta i team med andra.
För att lyckas i rollen är det viktigt att kunna kommunicera väl med ingenjörer inom exempelvis systemteknik, mjukvaruutveckling, inbyggda system och elkonstruktion.
Du har bra förmåga att generera kretsscheman och tillverkningsunderlag för kretskort med hög kvalitet. Du ska kunna sätta dig in i funktionskrav och utveckla elektroniska kretsar och arkitekturer. Du bör också ha bra förmåga att skriva tekniska specifikationer.

Din ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Mattias Adolfsson tfn. 0733-51 27 25. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 7 juni, via www.clockworkpersonal.se.
Mer info
Kontaktperson Mattias Adolfsson
Telefon 0733512725
Område Umeå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 juni 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Välkommen till Sigma Industry East North AB som är ett dynamiskt teknikkonsultföretag inom process-, produkt- och produktionsutveckling som vill hitta nya tillvägagångssätt utifrån de etablerade standarderna. Med lång branscherfarenhet, ett stort engagemang samt fokus på kvalitet och hög effektivitet skapar vi en miljö som ger våra anställda, partners och kunder möjlighet att utvecklas. Skulle du vilja växa i denna miljö?

Sigma erbjuder kvalificerade konsulttjänster för forskning och utveckling till kunder i hela världen. Hos Sigma får du som är ingenjör en unik möjlighet att kombinera konsultarbete hos regionens mest attraktiva företag med arbete i våra egna projekt. Med förutsättningarna att kombinera interna och externa uppdrag mellan Sigmas olika verksamheter skapas branschöverskridande möjligheter för ingenjörer!