Serviceinriktad och teknikintresserad IT-tekniker till Eitech i Umeå

Serviceinriktad och teknikintresserad IT-tekniker till Eitech i Umeå

Om företaget

Eitech är ett ansvarstagande lag av specialister inom elteknik som idag omsätter ca 2,5 miljarder svenska kr och består av närmare 1 000 medarbetare, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vi levererar allt från kompletta projekt och helhetslösningar till löpande servicetjänster inom branscherna bygg- och offentlig sektor, industri, infrastruktur och energi. Eitech är sedan 2018 en del av VINCI Energies, en teknikkoncern som erbjuder ett brett utbud av tjänster inom industri, service och ICT med över 80 000 anställda runtom i världen.

Vi söker nu dig som vill bli en del av Eitechs IT-avdelning i Umeå och bidra till att utveckla vårt arbete inom koncernen. Är du redo för en omväxlande och bred roll inom IT på ett av Umeås största företag? Då kan detta vara din nya utmaning! IT är ett viktigt stöd för användarna i vår organisation och vi förväntas leverera en hög kvalité på våra IT-tjänster.

Du kommer anställas som konsult hos Clockwork och uppdraget väntas starta omgående enligt överenskommelse och löpa i 12 månader, med goda möjligheter till anställning hos Eitech för rätt person då denna roll är en långsiktig satsning.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som IT tekniker kommer ditt huvudsakliga ansvarsområde vara att hjälpa chefer och medarbetare i bolaget med support i såväl hård- som mjukvarurelaterade ärenden. Vidare kan du komma att få supportera vissa interna system, hantera licenser och behörigheter i våra system, skrivare och konferensutrustning, mailhantering och mycket mer.

Din profil

Vi tror att du har några års erfarenhet av arbete inom it-/telecombranschen och besitter en god kompetens inom Active Directory, Windows och macOS samt Office 365. Dessutom har du goda kunskaper inom nätverksteknik och nätverkssäkerhet samt hårdvarurelaterad felsökning. Har du dessutom kunskaper inom serverhantering, Endpoint protection och SCCM är detta ett plus men inget krav. Rollen kräver mycket goda kunskaper i engelska och svenska i tal och skrift.

Vi söker dig som vill ta nästa kliv i din karriär och som är engagerad och driven i det du tar dig an. Din utbildningsbakgrund är inte det viktigaste utan vi kommer lägga stor vikt vid din personlighet, ditt intresse för tekniken och din erfarenhet.

I rollen som It tekniker hos Eitech är det viktigt att du är engagerad och brinner för att gå till arbetet varje dag. Rollen innebär mycket kontakt med många av cheferna och medarbetarna i vår organisation. Därför tror vi att du är socialt säker och en duktig kommunikatör. Du har förmågan att arbeta självständigt, men är samtidigt en lagspelare då det behövs. Utöver detta värdesätter vi att du har en prestigelös inställning och en serviceinriktad attityd.

Ansökan

För mer information är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Jennifer Åström Gustafsson på tfn: 0733-51 27 14 eller konsultchef Isak Bergström på tfn: 070-821 53 17. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök därför snarast möjligt, men absolut senast den 22 maj, via www.clockworkpeople.se
Mer info
Kontaktperson Jennifer Åström Gustafsson
Telefon 073 351 27 14
Område Umeå
Yrkesroll Data & IT, Teknik & Ingenjör, IT-Kvalitetssäkring & Säkerhet
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 22 maj 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpeople.se!