Utvecklingsingenjör hos ELSYS i Umeå

Utvecklingsingenjör hos ELSYS i Umeå

Nu kan du som vill ha ett omväxlande och tekniskt utvecklande arbete söka rollen som Utvecklingsingenjör hos oss! Vi erbjuder dig en mycket utvecklande tjänst där du får möjlighet att arbeta med den senaste tekniken.

Vilka är vi?
ELSYS är ett spin-off företag från Umeå universitet med lång erfarenhet av forskning och utveckling inom trådlös kommunikation och uppkopplade enheter. Vi växer och söker därför en utvecklingsingenjör till vårt team!

Det vi gör är att utveckla, producera och leverera trådlösa sensorer till kunder över hela världen. ELSYS är i dag en ledande leverantör av sensorer inom smarta fastigheter och till våra kunder hör flera av världens största företag inom området.

För att möta en ökad efterfrågan av våra produkter söker vi nu en Utvecklingsingenjör.

Uppgifter:
Din roll innebär ett omväxlande arbete där du får möjligheten att utveckla mjukvara för våra produkter, hårdvarukonstruera nya produkter samt arbeta med konsultuppdrag mot externa kunder.

Kvalifikationer:
Vi söker en driven person med god initiativförmåga som har ett stort intresse för den senaste tekniken. Du är högskole- eller civilingenjör inom elektronik, datorteknik, datavetenskap eller teknisk fysik. Oavsett bakgrund behöver du ha en stark vilja att lära dig nya saker och växa tillsammans med dina kollegor.

För den här rollen behöver du ha erfarenhet av utveckling mot inbyggda system eller elektronikkonstruktion. Vi ser dessutom gärna att du har erfarenhet av utveckling mot trådlösa system och certifiering av produkter (ex. CE, FCC). Då du kommer arbeta i ett globalt företag behöver du behärska svenska och engelska i både tal och skrift.

Välkommen med din ansökan! Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök så snart som möjligt. Din ansökan skall innehålla CV samt ett personligt brev. I det personliga brevet vill vi gärna att du motiverar varför du är lämpad för denna tjänst.

Tveka inte att skicka din ansökan till oss på jobb@elsys.se.
Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Kontaktperson Peter Björk
Telefon 070-3117599
Område Umeå
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.elsys.se/en/
Sista ansökningsdag 20 juli 2019 (31 dagar kvar)