Terminalarbetare till DSV

Terminalarbetare till DSV

Är du studerande och söker ett roligt heltidsarbete under sommaren? Har du truckkort och trivs att arbeta med kroppen? Härligt, då är det här tjänsten för dig!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med DSV en terminalarbetare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos DSV under en kortare period med möjlighet att fortsätta arbeta vid behov under hösten.

DSV växer och behöver förstärka upp med fler terminalarbetare till deras terminal i Umeå. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och DSVs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Dina arbetsuppgifter
Du kommer arbeta kvällar mellan kl. 15.00 - 00.00 där du tillsammans med dina kollegor kommer se till att alla leveranser sorteras och kommer ut i tid. Vidare kommer du lossa bilar och sortera godsen, samt hålla rent på terminalen.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
  • Lossa gods
  • Sortera och ta hand om gods
  • Scanning av gods
  • Truckkörning
Vi söker dig som
Innehar truckkort samt god fysik eftersom att tunga lyft kan förekomma. Har du tidigare erfarenhet inom branschen ser vi det starkt meriterande, men inget krav för tjänsten. Det är även positivt om du har ADR 1.3, har du inte det kommer du få en utbildning inom detta på plats hos DSV.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos DVS.Du är en flexibel person som trivs när det är ordning och reda, för dig sitter det inte fast utan har ett öga för att se vad som behövs göras. Vidare är du en noggrann och innehar god samarbetsförmåga då arbetsuppgifterna kräver det.

START: 20 juli
OMFATTNING: Heltid
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Moa Lindgren

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://pn.se/
Sista ansökningsdag 5 juli 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!