IT Systemadministratör

IT Systemadministratör

Vill Du bli en av oss inom Coop Nords IT-avdelning?

Vi söker en systemadministratör till vår IT-avdelning. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Umeå alternativt på distans. IT-avdelningen består av 10 engagerade och kunniga medarbetare.

Om arbetet

I din roll som systemadministratör kommer du tillsammans med två andra kollegor ansvara för daglig drift och support av våra Power-servrar (AS400), Movex och närliggande system. I rollen ingår även support till våra medarbetare på huvudkontoret och till våra 81 butiker. Visst helgarbete förekommer.

Vi tror att du som söker har erfarenhet av drift av affärssystem samt kan arkitekturen för stordatordrift och har goda IT kunskaper. Extra meriterande är erfarenhet av RPG, telnet 5250, Movex och Power miljöer. Relevant IT utbildning är också ett plus men i första hand är det inom ovan nämnda specifika områden vi söker kompetens.

Du är självständig, analytisk, noggrann och serviceinriktad samt klarar av att jobbet periodvis är intensivt. Vi tror också att du är positiv och att du har lätt för att samarbeta.

Du kommer att ha många interna och externa kontakter och din personlighet präglas därför av förmågan att bygga och bibehålla goda relationer.

Coop Nord strävar efter att få allsidigt sammansatta personalgrupper med avseende på kön, kulturellt ursprung och ålder.

Är du intresserad?

Kontakta, Infrastrukturchef Fredrik Norberg 090-10 41 24.

Facklig kontakt, Handels, Conny Gustafsson tfn 090-10 40 38.

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Data & IT, Systemadministration
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 9 okt 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coop Nord är en av Sveriges största konsumentföreningar. Vi ägs av över 300 000 medlemmar och driver 81 Coop-butiker i Västerbotten, Västernorrland och Jämtland. Några av våra butiker drivs i franchiseform, som Coopföretag.

Varje dag hittar våra medlemmar och kunder prisvärd, hållbar matglädje till fest och vardag i våra butiker. Vi arbetar med något livsviktigt - mat. Vill du vara en del i vårt lag?