Distriktsansvarig säljare, Umeå

Distriktsansvarig säljare, Umeå

Distriktsansvarig Säljare
inom Restaurang och Storhushåll

Som Distriksansvarig säljare inom Restaurang & Storhushåll arbetar du taktiskt och självständigt mot den offentliga sektorn, grossister och slutkunder. Du kommer även vara ansvarig för bearbetningen av vissa centrala kedjor. Distriktets omfattning är Norrland, med fokus på Umeå, Östersund, Sundsvall och Luleå. Lämplig bostadsort är runt Umeå med omnejd.

Ditt ansvar är att skapa lönsamhet inom ditt distrikt samt att utveckla befintliga kundrelationer och se potentialen i bearbetningen av nya kunder. Tjänsten ställer krav på förmåga att ha ett långsiktigt och strategiskt tänkande.

Vi erbjuder ett utvecklande arbete med kända varumärken och produkter av hög kvalitet i ett intressant och utvecklande företag.

Din profil
  • Du är affärsorienterad och resultatorienterad, har en stark drivkraft och har mycket bra planerings- och samarbetsförmåga.
  • Det är en fördel om du har branschvana, antingen från leverantörsledet, grossistledet eller kundsidan samt förstår upphandlingsprocesser, men inget krav.
  • Du har bra presentationsteknik och vana att skapa samt hålla presentationer inför grupp.
  • Du är van användare av Excel samt moderna IT-verktyg.
  • Du delar gärna med dig av dina erfarenheter till gruppen för att nå regionens mål.
  • Du är en prestigelös lagspelare som sätter teamet främst.
  • Vi ser gärna att du har ett stort matintresse - Passion for Food.
Kontakt
Har du specifika frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Försäljningschef Johan Engström på tel. 076-849 98 87. Övriga frågor kring rekryteringsprocessen besvaras av Säljpoolens rekryteringskonsult Ann Szieger på mobilnummer 040-660 67 23.

Då urval sker löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med ansökan!

Continental Foods Sverige har välkända och etablerade varumärken inom den svenska dagligvaruhandeln samt Foodservice bestående av restauranger, skolor etc. Continental Foods Sverige, med huvudkontor i Lund, har ett brett produktsortiment som varierar från såser och soppor till desserter, flytande fonder och buljonger. Våra främsta varumärken i Sverige är Blå Band, Varma Koppen, Bong och Bong Touch of Taste. Mer information finns på www.continentalfoodservice.se

Sökord: distriktansvarig, distriktsäljare, fältsäljare, regionsäljare, utesäljare, säljare, dagligvaruhandeln, livsmedel, account manager, DVH
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 30 juli (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!