Ekonomiassistent för kommande uppdrag i Umeå

Ekonomiassistent för kommande uppdrag i Umeå

Dina arbetsuppgifter

Vi söker duktiga ekonomiassistenter för kommande uppdrag hos våra kunder i Umeå. Arbetsuppgifterna varierar beroende på uppdrag, vanligt förekommande arbetsuppgifter är kund- och leverantörsreskontra, löpande bokföring samt avstämningar varvid vi värdesätter kunskap inom dessa områden. Moms, månadsavstämning och löner förekommer även beroende på kund.

Din profil

Vi söker dig med en ekonomisk bakgrund, förslagsvis eftergymnasial utbildning eller arbetslivserfarenhet inom ekonomi. Dina datakunskaper är goda och erfarenhet av att ha jobbat i stora affärssystem är meriterande. Har du erfarenhet av att arbeta med utländska valutor är detta också meriterande, men inget krav. Vi värdesätter engagemang, ansvar och struktur och vi tror att du gör detsamma.

Som person är du noggrann och ambitiös med en positiv inställning. Tack vare ditt driv är du nyfiken och kommunikativ och arbetar lika väl självständigt som i grupp.

Arbetet som konsult på Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Vi arbetar löpande med proaktiva intervjuer, ansök därför redan idag via www.clockworkpersonal.se. För frågor, kontakta Amanda Fousinette via tfn; 0733-51 27 47 eller Jennifer Åström Gustafsson, via tfn; 0733-51 27 14.
Mer info
Kontaktperson Amanda Fousinette
Telefon 0733512747
Område Umeå
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 aug 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se