Mässvärdar för olika uppdrag i Umeå

Mässvärdar för olika uppdrag i Umeå

Om företaget

Dina arbetsuppgifter

Uppdragen pågår under hösten och vintern med varierande arbetstider beroende på vilken typ av mässa du kommer arbeta på. Du kommer att anställas som konsult via Clockwork men arbeta ute hos kund.

Som mässvärd/kassapersonal hos våra kunder kommer du hantera entrékassor samt finnas tillgänglig för diverse kundserviceärenden. Att arbeta i kassan innebär att du har ansvar för kort- och kontanthantering samt att välkomna besökare.

Din profil

Vi tror att du har tidigare arbetslivserfarenhet, gärna med inslag av kassaarbete och kundservice. Har du tidigare arbetat på mässa är det meriterande.
Som person är det viktigt att du brinner för att ge service och har en positiv och alert personlighet. Du är flexibel och tycker om när det är mycket att göra. Arbetet kräver att du är stresstålig då det stundtals kan vara ett mycket högt tempo. Samtidigt som du är självständig är det också viktigt att du är duktig på att samarbeta. Vi ser gärna att du fyllt 20 år, då det kan förekomma alkoholkonsumtion på mässområdet.

För mer information är du varmt välkommen att kontakta Jennifer Åström Gustafsson, via tfn; 0733-51 27 14 eller Mattias Adolfsson, via tfn; 0733- 51 27 25. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök så snart som möjligt, men senast den 24 september, via www.clockworkpersonal.se.
Mer info
Kontaktperson Jennifer Åström Gustafsson
Telefon 0733-51 27 14
Område Umeå
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se