Vill du jobba som ekonomiassistent i sommar?

Vill du jobba som ekonomiassistent i sommar?

Dina arbetsuppgifter

Är du student och vill arbeta som ekonomiassistent hos någon av våra kunder i sommar? Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifterna beroende på uppdrag kommer att variera men uppgifter du kommer att arbeta med är exempelvis kund- och/eller leverantörsreskontra, uppgifter gällande inköp samt andra sedvanliga ekonomiuppgifter och administration.

Din profil

Vi tror att du studerar idag, förslagsvis med inriktning ekonomi alternativt att du studerar annan inriktning och har tidigare erfarenheter av ekonomiarbete. Dina datakunskaper är goda och erfarenhet av att ha jobbat i stora affärssystem är meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom administration och kundservice. Du behärskar svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift då vissa av våra kunder arbetar internationellt. Uppdragen beräknas starta maj/juni och löper fram till september.

Som person är du noggrann, ambitiös och serviceinriktad. Tack vare ditt driv är du nyfiken och kommunikativ och arbetar lika väl självständigt som i grupp. Vidare har du en god samarbetsförmåga och är hjälpsam.

Du kommer anställas som konsult hos Clockwork. Arbetet som konsult på Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Ansökan

För mer information är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Jennifer Åström Gustafsson, via tfn: 0733-51 27 14 eller Isak Bergström via tfn:0708 - 21 53 17 . Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök så snart som möjligt dock senast den 19 april via www.clockworkpersonal.se.
Mer info
Kontaktperson Jennifer Åström Gustafsson
Telefon 0733512714
Område Umeå
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 19 apr 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se