Terminalarbetare till vår kund i Umeå

Terminalarbetare till vår kund i Umeå

Om företaget

Vi söker nu en till kollega till en våra kunder inom uthyrningsbranschen. Du kommer ingå i ett team på 3 personer idag, som kommer växa till 5. Du börjar din resa som inhyrd konsult via Clockwork Umeå AB och uppdraget sträcker sig från omgående och minst 6 månader framåt med goda möjligheter till en anställning hos vår kund.

Dina arbetsuppgifter

Vår kund jobbar med maskinuthyrning. Dina arbetsuppgifter kommer bestå i att leverera maskiner ut till företagets kunder. Efter hyra hämtar du ingen maskinerna. Utöver leveranser kommer du ansvara för lättar renoveringar och service både på maskiner och byggbaracker. Terminalen ligger på västerslätt och arbetstiderna är dagtid.

Din profil

Vi lägger störst vikt vid dina personliga egenskaper och då vill vi att du skall vara engagerad, disciplinerad och stresstålig. Du har en positiv inställning och god social förmåga. Arbetet kräver att du tar ansvar för din egen insats och är självgående, samtidigt som du trivs med att samarbeta i ett arbetslag. Körkort B är ett krav, då du kommer köra bil i tjänsten till och från kund.

Ansökan

Är du den vi söker? Då ser vi fram emot att ta emot din ansökan! För mer information är du varmt välkommen att kontakta Mattias Adolfsson på tfn: 0733-51 27 25. Vi arbetar med processen löpande, så ansök därför så snart som möjligt, dock senast den 22 maj, via www.clockworkpersonal.se.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Transport & Logistik, Distribution, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 maj 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs mer på www.clockworkpeople.se