Teamledare till Stora Nolia 2019

Teamledare till Stora Nolia 2019

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en teamledare till Stora Nolia 2 - 11 augusti 2019. Du kommer att anställas som konsult via Clockwork men arbeta ute hos kund. Uppdraget pågår under tio dagar från kl. 09:00 - 17:30. Det kommer även vara ett uppstartsmöte dagen före mässan.

Som teamledare på Nolia kommer du förutom att hantera entrékassor och finnas tillgänglig för diverse kundserviceärenden även att vara teamledare för övriga mässvärdar. Att arbeta i kassan innebär att du har ansvar för kort- och kontanthantering samt att välkomna besökare.

Din profil

Vi tror att du har tidigare arbetslivserfarenhet, gärna med inslag av kassaarbete och kundservice. Har du tidigare arbetat på mässa samt erfarenhet av arbetsledning är det meriterande.

Som person är det viktigt att du brinner för att ge service och har en positiv och alert personlighet. Du är flexibel och tycker om när det är mycket att göra. Arbetet kräver att du är stresstålig då det stundtals kan vara ett mycket högt tempo. Samtidigt som du är självständig är det också viktigt att du är duktig på att samarbeta.

För mer information är du varmt välkommen att kontakta Amanda Fousinette, via tfn; 0733- 51 27 47 eller Jennifer Åström Gustafsson, via tfn; 0733-51 27 14. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök så snart som möjligt, men senast den 26 juni, via www.clockworkpersonal.se.
Mer info
Kontaktperson Amanda Fousinette
Telefon 0733512747
Område Umeå
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 26 juni 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se