Sommarjobba inom logistik hos välkänt bolag

Sommarjobba inom logistik hos välkänt bolag

Om företaget

Vi söker just nu två studenter för sommarjobb inom logistik hos en av våra kunder i Umeå, en resurs som Materialplanerare, och en resurs till vår kunds reservdelssupport. Vår kund är ett globalt tillverkade industribolag och du förväntas arbeta heltid under sommaren för att sedan efter sommaren stötta upp verksamheten vid behov, ungefär två förmiddagar i veckan (anpassningsbart vilka vardagar) under termin. Sysselsättningsgraden kan komma att variera vid arbetstoppar och ledigheter hos ordinarie personal. Vi söker därför dig som är flexibel med dina studier och som ser den stora möjligheten att få relevant arbetslivserfarenhet under dina år som student.

Du kommer tillhöra ett team som jobbar med dess företags eftermarknads globala logistikdistribution.

Dina arbetsuppgifter

Som materialplanerare arbetar du med att säkra tillgänglighet av material på kundens centrallager av reservdelar genom dagligen samarbete med leverantörer i form av orderläggning, leveransbevakning, avvikelsehantering och uppföljning.

Som del av kundens reservdelssupport arbetar du i ett nära samarbete med den globala säljdistributionen med reservdelsfrågor, distribution och fakturering. I teamet kommer du vara en resurs som utför uppgifter så som att svara på enklare reservdelsfrågor, skapa fakturaunderlag, uppdaterar lagersaldon etc.

Din profil

Vi söker dig som idag studerar civilekonom med inriktning handel och logistik alternativt dig som studerar en teknisk utbildning med inriktning mot maskinteknik eller likvärdigt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare och vana av att arbeta i affärssystem, gärna INFOR XA. Ett krav är att du behärskar både svenska och engelska såväl i tal som skrift och har mycket goda kunskaper i Microsoft Office.

För att lyckas i rollen krävs det framförallt att du har du ett strukturerat arbetssätt och är en flexibel, driven person som motiveras av att lösa problem. Du drivs av att ge god service både till kunder och kollegor och som person tror vi vidare att du är socialt säker, prestigelös och självgående i ditt sätt att arbeta. Du tycker om när det händer mycket och ser inga problem med deadlines.

Ansökan

För mer information är du varmt välkommen att kontakta Mattias Adolfsson, via tfn; 0733-51 27 25. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök så snart som möjligt, men absolut senast den 18 April, via www.clockworkpersonal.se.
Mer info
Kontaktperson Mattias Adolfsson
Telefon 0733512725
Område Umeå
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 18 apr 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se