Rekryteringskonsult till Clockwork Umeå

Rekryteringskonsult till Clockwork Umeå

Dina arbetsuppgifter

För att ytterligare stärka vårt kontor i Umeå söker vi nu en affärsinriktad rekryteringskonsult. Som rekryteringskonsult på Clockwork arbetar du självständigt med hela eller delar av rekryteringsprocessen, alltid med våra kunders behov och önskemål i fokus. Du driver arbetet lite som en operativ projektledare; med kravspecifikation, annonsering, search, urval, intervjuer, referenstagning, tester och uppföljning. I säljarbetet utvecklar du långsiktiga relationer med våra kunder samt arbetar med nykundsbearbetning. Du får du ett omväxlande arbete med stort fokus på kunder och affärer.

Din profil

För att trivas i rollen tror vi att du har erfarenhet från tjänsteförsäljning och/eller rekrytering, gärna i kombination med relevant akademisk utbildning. Du har ett stort lokalt kontaktnät i Umeå och gillar att skapa långsiktiga relationer med de du möter. Jobbet kräver ofta snabba insatser, därför är det viktigt att du är flexibel och snabbt kan ställa om ditt fokus om så krävs. Dessutom gillar du att nå mål och resultat och värdesätter ett bra lagarbete. I jobbet får du använda din förmåga att skapa affärer och på ett förtroendeingivande sätt tillföra ett långsiktigt värde för våra kunder. Arbetet kräver att du är bra på att kommunicera och att du har B-körkort.

Är du den vi söker? Och såklart; är vi den du söker? Hoppas att du också vill arbeta i det bolag som har bemanningsbranschens nöjdaste kunder enligt SKI - för andra året i rad! Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan

Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Mattias Adolfsson, Marknadsområdeschef, via tfn: 0733-51 27 25. Välkommen med din ansökan via www.clockworkpersonal.se senast den 7 augusti.
Mer info
Kontaktperson Mattias Adolfsson
Telefon 073 351 27 25
Område Umeå
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 aug 2022 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) - vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i "bättre-framtids-branschen". Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se