Rekryteringskonsult till Clockwork Umeå AB

Rekryteringskonsult till Clockwork Umeå AB

Dina arbetsuppgifter

För att stärka upp vårt kontor i Umeå söker vi nu en driven, strukturerad och kommunikativ rekryteringskonsult, som kommer att fokusera på att främst hjälpa en av våra största kunder med rekrytering inom teknikområdet. Hos oss får du ett omväxlande och ansvarsfullt arbete med stort fokus på kunden. Som rekryteringskonsult arbetar du självständigt med hela eller delar av rekryteringsprocessen, alltid med våra kunders behov och önskemål i fokus. Du driver arbetet lite som en operativ projektledare; med kravspecifikation, annonsering, search, urval, intervjuer, referenstagning, tester och uppföljning. Rollen handlar mycket om att utveckla långsiktiga relationer med våra kunder.

Din profil

För att vi ska trivas med varandra är det viktigt att du är lösningsorienterad samt gillar att nå mål och resultat. Jobbet ställer krav på att du med ditt förtroendeingivande sätt kan tillföra ett långsiktigt värde i alla delar av våra kunders organisationer. Som rekryteringskonsult ligger ditt fokus på rekrytering av ledande tjänster och specialister varför vi förutsätter att du är bekväm och gärna har erfarenhet av att arbeta mot företagsledningar och andra strategiska funktioner. Eftersom arbetet ofta kräver snabba insatser är personliga egenskaper som flexibilitet och hög energinivå mycket viktigt. Du är engagerad, lyhörd och prestigelös och gillar att arbeta i ett högt tempo med stor omväxling. Tjänsten kräver dessutom att du är strukturerad och har en god kommunikativ förmåga, både muntligen och skriftligen på svenska och engelska, samt att du har B-körkort.

Vad du har gjort tidigare är inte det viktigaste, men en lämplig bakgrund kan vara erfarenhet från försäljning samt erfarenhet från bemanningsbranschen, gärna i kombination med akademisk utbildning inom HR, ekonomi-, eller teknikområdet. Vi tror att du har ett stort lokalt kontaktnät i Umeå med omnejd.

Glädje, engagemang, närhet och affärsmässighet är Clockworks fyra kärnvärden. Det sätter tonen för vårt sätt att agera, både med varandra och i relationen med våra kunder och kandidater. Vi tror att du som söker denna tjänst är en driven person som har lätt för att knyta kontakter och skapa och bibehålla varaktiga relationer. Clockwork uppmuntrar och ger utrymme för individuella initiativ, men betonar också vikten av lagets framgång; "jaget för laget".

Är du den vi söker? Och såklart; är vi den du söker? Varmt välkommen med din ansökan!

Clockwork är byggt på en stabil grund av kompetens. Med lång, bred och djup erfarenhet av rekrytering och bemanning vill vi upplevas som en aktiv, framåtriktad samarbetspartner, leverantör och arbetsgivare. Det gör vi genom att kombinera individuellt driv med insikten om kraften som finns i ett sammansvetsat team.

Din ansökan
Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Elin Wiklund, marknadsområdeschef via tfn: 0733-51 27 11. Välkommen att registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se senast den 5 januari 2020.
Mer info
Kontaktperson Elin Wiklund
Telefon 0733-512711
Område Umeå
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 jan 2020 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.

Läs mer på www.clockworkpersonal.se