Medarbetare till Teknisk Support

Medarbetare till Teknisk Support

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu fler kollegor på avdelningen för teknisk support till vår kund i centrala Umeå. Du kommer ingå i ett glatt gäng som har ett genuint intresse för teknik och service samtidigt som du befinner dig i en utvecklande och lärande miljö. Du ansvarar för teknisk problemlösning och rådgivning gentemot privat kunder som ringer, chattar eller mailar in sina frågeställningar.

Hos oss kommer du att erbjudas ett spännande och varierande jobb i en engagerande miljö där du och dina kollegor varje dag utvecklas tillsammans. Anställningen börjar som anställd via Clockwork i sex månader och för rätt person kan det leda till en anställning hos vår kund.

Din profil

För att lyckas i rollen tror vi att det är en förutsättning att du har ett tekniskt intresse.
Vi söker dig som är serviceinriktad och gillar social kontakt med kunder. Du är en problemlösare som håller en positiv inställning och bemöter företagets kunder professionellt. Vi söker dig som gillar att arbeta i team och kan dela med dig av kunskap till andra. Vidare är du ansvarstagande och ser en utmaning i att överträffa kundens förväntningar. Att arbeta helger är inget som begränsar dig.

Arbetet som konsult på Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.

Ansökan

För mer information är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Mattias Adolfsson, via tfn: 0733-51 27 25 eller Jennifer Åström Gustafsson, 0733-51 27 14. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök därför snarast möjligt, men absolut senast den 17 januari via www.clockworkpersonal.se
Mer info
Kontaktperson Mattias Adolfsson
Telefon 0733512725
Område Umeå
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i sexton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se