Kundtjänstmedarbetare till Bredband2

Kundtjänstmedarbetare till Bredband2

Om företaget

Börsnoterade Bredband2 är i en spännande fas. I slutet av 2020 förvärvade företaget en stor konkurrent i form av A3 och har på kort sikt fördubblats i storlek. Omsättningen 2020 för de två sammanslagna bolagen var 1,5 miljarder kr och det finns inga planer på att sakta ner. På Bredband2 präglas vardagen av ständig utveckling ihop med kompetenta kollegor. Genom att lyssna ser vi till att våra medarbetare utvecklas i såväl arbetsuppgifter och roller som på det personliga planet.

Vi vet att det är våra medarbetares värdefulla arbete som är grunden till vår framgång, därför visar vi uppskattning gentemot varandra. Tillsammans uppmärksammar vi kollegor som utmärker sig under året och arrangerar löpande aktiviteter för att alla medarbetare ska trivas och må bra.

I vår gemenskap är alla välkomna och vi behandlar varandra med respekt. Vi strävar tillsammans mot gemensamma mål för att skapa en roligare och mer meningsfull vardag.

Nu söker vi fler kollegor till vårt härliga team på kundtjänsten i Umeå. Du kommer börja din resa hos Bredband2 som konsult genom Clockwork och för dig med rätt engagemang finns goda möjligheter till en fortsättning hos vår kund Bredband2 efter sommaren.

Dina arbetsuppgifter

Som kundservicemedarbetare på Bredband2 kommer du svara på inkommande samtal, epost, chatt och hjälpa kunden i olika typer av ärenden gällande fakturor och allmänna avtalsfrågor. Kundtjänsten ansvarar även för att hjälpa kunder med teknisk felsökning gällande internet och telefoni.

Arbetstiderna är förlagda i tre skift mellan 08-19, med varierande start och sluttider. Du förväntas kunna jobba var tredje helg lö-sö 10-14.

Tjänsterna riktar sig till dig som är i början av din karriär och vill bygga ditt cv med bra erfarenhet.

Hos oss kommer du att erbjudas ett spännande och varierande jobb i en engagerande miljö där du och dina kollegor varje dag utvecklas tillsammans.

Din profil

För att lyckas i denna roll tror vi att du som person är serviceinriktad och gillar socialkontakt med kunder. Du är en problemlösare som håller en positiv inställning och bemöter företagets kunder professionellt. Vi söker dig som gillar att arbeta i team och kan dela med dig av kunskap till andra. Vidare är du ansvarstagande och ser en utmaning i att överträffa kundens förväntningar. Att arbeta helger är inget som begränsar dig.

Arbetet som konsult på Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.

Ansökan

För mer information är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Isak Bergström, via tfn: 070-821 53 17. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök därför snarast möjligt, men absolut senast den 7 Maj, via www.clockworkpersonal.se
Mer info
Kontaktperson Isak Bergström
Telefon 070821 53 17
Område Umeå
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 7 maj 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se