Jobba som teknisk support hos vår kund i Umeå

Jobba som teknisk support hos vår kund i Umeå

Dina arbetsuppgifter

Att arbeta med teknisk support hos vår kund innebär att du hjälper företagets kunder med olika typer av inkommande ärenden. Du kommer arbeta med kundanpassade produkter och främst med mjukvara. Du arbetar proaktivt utifrån medvetenhet om kundens behov/situation och förutsättningar. Du har ett professionellt bemötande gentemot kunder, andra externa aktörer och kollegor från andra funktioner.

Du kommer att erbjudas ett spännande och varierande jobb i en engagerande miljö där du och dina kollegor varje dag utvecklas tillsammans.

Din profil

För att lyckas i denna roll tror vi att du har ett tekniskt intresse, är serviceinriktad, engagerad och en glad, aktiv och omtänksam lagspelare. För jobbet som krävs utöver detta, erfarenhet av att arbeta inom och med service. Vi tror att du har en god datavana, samt kan uttrycka dig obehindrat på både svenska och engelska i såväl tal som skrift. Du har även stort tålamod, är lyhörd och kan bemöta alla kunder med en positiv attityd på ett ödmjukt sätt. Du gillar att arbeta i team och kan dela med dig av kunskap till andra. Vidare är du ansvarstagande och ser en utmaning i att överträffa kundens förväntningar. Ett krav är att du har erfarenhet av teknisk support eller liknande.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.

Är du den vi söker? Välkommen med din ansökan redan idag!

För mer information är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Jennifer Åström Gustafsson, via tfn: 0733-51 27 14, eller Kandidatansvarig Elin Hilli, via tfn: 0733-51 27 13. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök därför snarast möjligt, men absolut senast den 20 oktober via www.clockworkpersonal.se.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 20 okt 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvalitéer, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i fjorton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se

Vår kund behöver nu utöka teamet med ytterligare en medarbetare till teknisk support. Du kommer ingå i ett glatt gäng som har ett genuint intresse för teknik och service samtidigt som du befinner dig i en utvecklande och lärande miljö. Start sker enligt överenskommelse och uppdraget förväntas pågå fram till januari 2020 med möjlighet till förlängning.