IT/Systemadministratör till vår kund i Umeå!

IT/Systemadministratör till vår kund i Umeå!

Dina arbetsuppgifter

I den här rollen kommer du arbeta med alla olika delar inom IT-infrastrukturen som t.ex. telefoni, servrar, inköp och klienthantering. Du ska förse verksamheten med en kostnadseffektiv högkvalitativ service gentemot slutkunderna, som kommer vara intern personal. Du kommer även att arbeta med olika IT-relaterade projekt inom företaget. Din roll kommer innebära felsökning och kontakt med tredje part, där du är ett stöd vid upphandling av mjukvara, klienter, hårdvara och applikationer. I denna roll förekommer även resor, främst inom Norden.

Du kommer inledningsvis att vara anställd som konsult hos oss på Clockwork och för rätt person så finns det goda möjligheter till förlängning. Uppdraget förväntas starta omgående och löper i första hand fram till 2020-09-30. Som anställd på Clockwork får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.

Din profil

Utbildning på universitetsnivå är inte ett krav, men har du läst inom ekonomi eller system/datavetenskap är detta meriterande. Arbetet kräver att du har goda systemkunskaper, är noggrann och har en fin servicekänsla. Du är prestigelös, trivs med nya utmaningar, och gillar att ta egna initiativ. Du har ett pedagogiskt förhållningssätt och är en glad och positiv lagspelare. Du drivs av att hjälpa kollegor och vill vara med och bidra till företagets fortsatta utveckling. Dina arbetsuppgifter är stora som små, vilket innebär att du har en bred teknisk bakgrund. Då resor förekommer, främst inom Norden, så är det viktigt att du förutom svenska också behärskar engelska flytande i tal och skrift. Stor vikt kommer läggas på din personlighet.

Den här är tjänsten är för dig som vill utvecklas och arbeta på en av Umeås mest attraktiva arbetsplatser som genomsyras av öppenhet, ansvarstagande och flexibilitet. Denna roll ger dig goda karriärmöjligheter samt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling.

För mer information är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Jennifer Åström Gustafsson, via tfn: 0733-51 27 14, eller kandidatansvarig Elin Hilli, via tfn 0733-51 27 13. Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen, så ansök därför så snart som möjligt men senast den 22 december. Du ansöker via www.clockworkpersonal.se. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Jennifer Åström Gustafsson
Telefon 0733 51 27 14
Område Umeå
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 22 dec 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se