IT-Konsult till vår kund i Umeå

IT-Konsult till vår kund i Umeå

Om företaget

Vill du vara med på en spännande resa med ett bolag som ligger i framkant i branschen? Har du ett starkt teknikintresse och vill arbeta tillsammans med trevliga arbetskamrater? Nu söker vi en driven IT-konsult som vill ta nästa steg med vår kund.

Dina arbetsuppgifter

Som IT-konsult hos vår kund arbetar man aktivt med att implementera och supportera hela företagets erbjudanden och tjänster på distans/remote via främst telefon, e-post och via ärendehanteringssystem. Man planerar och organiserar sitt arbete självständigt. I rollen kommer du supportera fysiska och virtuella servrar, Office 365, nätverk, brandväggslösningar och mycket annat.

Din profil

För att lyckas i denna tjänst ser vi gärna att du har erfarenhet av en liknande roll som IT-konsult, Du har goda kunskaper och operativa färdigheter inomActive Directory, Terminal Servers, Office 365, Windows 7, 8, 8.1 och 10, Nätverk TCP/IP, Routing, Switching och VPN.

Du har en hög arbetsmoral, är lyhörd och kan bemöta omvärlden med en positiv attityd och ett ödmjukt sätt. Du gillar att arbeta i team och bidrar till en lärande miljö. För att trivas i rollen måste du brinna för service och uppskatta ett högt arbetstempo där du hanterar många olika typer av ärenden varje dag.

Har du frågor om tjänsten eller vill ha mer information är du varmt välkommen att kontakta Mattias Adolfsson, via tfn: 0733-51 27 25 eller Jennifer Åström Gustafsson, via tfn: 0733-51 27 14.
Mer info
Kontaktperson Mattias Adolfsson
Telefon 0733-51 27 25
Område Umeå
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 okt 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i sexton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se